Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Контрера: СДВР трябва да засили охраната около пл. „Лъвов мост“ и в кварталите с центрове за настаняване на мигранти

Общество

Контрера: СДВР трябва да засили охраната около пл. „Лъвов мост“ и в кварталите с центрове за настаняване на мигранти

Контрера: СДВР трябва да засили охраната около пл. Лъвов мост и в кварталите с центрове за настаняване на мигранти - Tribune.bg
Снимка:

СДВР трябва да засили охраната в района на Женския пазар, на пл. „Лъвов мост“, кв. Враждебна и Военна рампа където има центрове за настаняване на мигранти.

Хората се оплакват, че тези части на столицата са се наситили с мигранти, които се държат грубо, непристойно, притесняват гражданите и е въпрос на време да се стигне и до посегателства и сбивания. С тези изводи и призив към кмета на Столична община и МВР, започна речта си при откриването на новата сесия на Столичния общински съвет председателят на „Патриоти за София“ Карлос Контрера.

„Българските гражданин, домакинствата, предприемачите са подложени на ужасен ценови натиск, националните институции де факто не работят. Задълбочават се проблемите със сигурността на гражданите. Призовавам поне Столичния общински съвет да запази достойнство като институция и да се опитаме да свършим конструктивна работа за града и хората поне ние насред целия хаос, роден от алчните за власт нови или протестърски партии“, обосновава се още членът на националното ръководство на ВМРО.

Според Контрера е нужна и актуализация на бюджета на София, за да може общината да поеме нуждата от допълнителна охрана, но и да подсигури нормален градски транспорт в столицата в условията на разрастваща се пандемия.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети