Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Корнелия Нинова стартира „Солидарен Великден“ от Ботевград

Общество

Корнелия Нинова стартира „Солидарен Великден“ от Ботевград

Корнелия Нинова стартира Солидарен Великден от Ботевград - Tribune.bg
Снимка:

Хиляди домакинства и родното производство получиха реална подкрепа за празниците от БСП.

„Човещината, доброто трябва да се показват винаги, но най-вече на празници и към тези, които имат най-много нужда от помощ. За нас социалната политика и солидарността са основополагащи принципи, които следваме и винаги отстояваме“, каза лидерът на левицата Корнелия Нинова при старта на кампанията „Солидарен Великден“.

Тя даде началото на вече традиционната кампания от Ботевград, където се включи лично да дарява и носи пакети на хората в нужда.

Едновременно в цялата страна започна раздаването на над 10 000 пакета с козунак, великденски яйца и хранителни продукти. Ефективната помощ прави възможни празниците на хиляди домакинства и самотни хора. Целта е едновременно да се покаже съпричастност и солидарност с нуждаещите се, но и да се подкрепи родното производство. Всички дарявани продукти са от български производители.

Кампанията „Солидарен Великден“ се провежда втора поредна година от БСП в подкрепа на нуждаещи се хора. Началото й бе поставено миналата година по инициатива на председателя на партията Корнелия Нинова. Тогава за първи път доброволци от партията раздадоха над 10 000 козунака в цялата страна на социално слаби семейства и възрастни хора. И тази година в кампанията се включват всички структури на социалистическата партия, депутати, кметове, общински съветници и младежката организация.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети