Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Коронавирусът погуби инж. Коста Янков от БНТ

Общество

Коронавирусът погуби инж. Коста Янков от БНТ

Снимка:

Ръководителят на студийния комплекс на БНТ в Пловдив е починал вчера

Коронавирусът взе поредната си жертва. Ръководителят на студийния комплекс на БНТ в Пловдив инж. Коста Янков е починал вчера след усложнения от коронавирус, съобщиха от БНТ.

Непоносима, страшна за осмисляне е новината, че обичаният ни колега и приятел буквално беше пометен от COVID-19, заявят от телевизията.

„Преди две седмици той се усмихваше, търсеше решения, имаше планове, мечти – за модернизиране на студиата. Така че един ден да имаме онази телевизия, която вътре в нас - заедно обичаме и търсим. Един компетентен и качествен професионалист, човечен и позитивен, и най-сетне: естествено добър човек! Комбинация от лични качества и професионални умения – все по-дефицитни в дните ни.

Момчетата от неговия екип казват за него: "златен". Свързва ги не просто работа, а приятелство и близост, която за някои започва през 90-те години на миналия век, откогато Коста Янков е част от екипа на БНТ - Пловдив.

Нищо няма да притъпи болката и празнотата след него за прекрасното му семейство, на което изказваме дълбоки съболезнования. И искаме да им кажем: в тишината и болката след Коцето“, пишат от екипа на БНТ – Пловдив.

Погребението ще бъде 28-ми октомври, 12.00 часа, Централни гробища – Пловдив, 27 гробно поле.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още