Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Костадин Костадинов: Да, бях в руското посолство, бе проява на уважение

Общество

Костадин Костадинов: Да, бях в руското посолство, бе проява на уважение

Костадин Костадинов: Да, бях в руското посолство, бе проява на уважение - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов потвърди на страницата си във Фейсбук, че е ходил на ежегодния дипломатически прием в руското посолство. Той уточни, че преди две седмици е ходил и в полското посолство на техния ежегоден дипломатически прием, а по-рано е имал официална среща с алжирската посланичка Байя Бенсмаил в парламента. По думите му тези приеми и срещи са публични, като на някои от тях присъстват стотици хора.

Костадинов изтъкна, че след участието му на приема евроатлантическата общност у нас вече има едно доказателство, че „Възраждане“ е проруска партия - една официална снимка с руската посланичка.

СДС иска оставката на председателя на БЧК заради приема в руското посолство

"Истината обаче е, че всъщност ние сме проалжирска партия", уверява политикът и добавя, че за доказателство прилага снимка от срещата с алжирския дипломат.

„Официално посещение на прием заедно с още 500 души веднъж в годината в руското посолство е едно, а ходене по три пъти в седмицата на тайни срещи в американското посолство е съвсем друго“, отбелязва лидерът на „Възраждане“. И посочва, че посещението на приема е проява на дипломатическо уважение към Русия.

По думите му Русия може да ни бъде само партньор и съюзник, както и Алжир, защото в момента Алжир е сред най-големите доставчици на газ за Европа (вкл. и втечнен газ).

Социалисти, лидери на Възраждане и Благой Георгиев на прием в руското посолство

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати