Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кой пусна голи жени и въоръжени мъже в Съдебната палата (ВИДЕО)

Общество

Кой пусна голи жени и въоръжени мъже в Съдебната палата (ВИДЕО)

Кой пусна голи жени и въоръжени мъже в Съдебната палата (ВИДЕО) - Tribune.bg
Снимка:

Танцуващи хора с разширени от дрога очи в дома на Темида

Оскъдно облечени силиконки, въоръжени мъже, автомати, пистолети, разширени от дрога очи… И това в Съдебната палата в София. Част от клип, заснет в дома на Темида. Шокиращото видео е към парчето на българския музикант Аlek Sandar, който в дует с рапъра Juicy J, изпълнява „Yerba“. Заглавието произлиза от един от жаргоните, с които в последните години употребяващите марихуана наричат цигарите с трева. В клипа, в Съдебна зала, израства растение, което кара хората да танцуват, сред тях има и дете, а зениците и очите им да стават големи.

„Сега е времето за легализация. Сега е времето за декриминализация. Продавай, организирай, монетаризирай. Отворете вратата. Слагаш го в гърлото си, слагаш го в устата си, защото харесваш Yerba“, част от текста. Част от сцените са по коридорите на сградата. Ясно се вижда първият етаж в палата и последният етаж, където се помещава ВКС.

В Съдебната палата се помещават няколко съдилища, сред тях Софийски градски съд, Софийски апелативен съд, Върховен касационен съд, Окръжен съд – София. Отговорност за цялата сграда носи ВКС, с председател Лозан Панов.

Още по-нелепото в случая е, че в сградите на съдилищата не се допускат хора по къси панталони, джапанки, с неприличен външен вид. Факт е, че сградата на съда в случая е декор, но все пак е доста шокираща гледката на полуголи жени в съдебната зала. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

подигравка Това е 100% подигравка със съдебната система, с народа, който би трябвало да разчита на съдебната система, с държавата. Либерастията срещу нормалността.
21.04.2020 12:22 / Отговор
Елемаг За съжаление маса народ поради своя антикомунизъм е убеден, че съвременната политическа, икономическа и социално-обществена система е нещо добро! А всъщност не е! Реално въпреки че на пръв поглед изглеждат различни и комунизма и либерализма(демокрация + капитализъм) са двете страни на една и съща монета - левия утопизъм! Порнография и нарко-пропаганда... а после защо се случват събития като това с Милен Цветков?! Ето една от основните причини изложена е черно на бяло в тази статия, ама трябва някой да мисли!
21.04.2020 14:31 / Отговор
И ти си зомби Говориш за комунизъм, като че ли го е имало някъде и някога. Първо трябва да научиш значенията на думите, второ да ги проумееш в дълбочина и едва трето и четвърто е да правиш изводи и да ръсиш мъдрости.

Демокрацията не е обществено икономическа система на човешкото общество, а само форма, която, впрочем, е установена и в робовладелското общество - справка Атина и Рим.

Основата на капитализма е частната собственост върху средствата за производство и паричния капитал.
Основата на социализма, като преход от капитализъм към комунизъм е обществената собственост върху средствата за производство и паричния капитал, делегирани на държавата за управление.

Всяка демокрация е и диктатура по силата на притежанието на паричния капитал, на средствата за производство, а от там и на дъжавния репресивен апарат - законодателна, изпълнителна и съдебна власт.

Най-лошата диктатура е диктатурата без никакви правила - тази на улицата.
22.04.2020 17:10

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Как ще гласувате на предстоящите избори на 9 юни?
Покажи резултати Скрий резултати