Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кралев и двама евродепутати ще разясняват на младите как да развиват потенциала си в България

Общество

Кралев и двама евродепутати ще разясняват на младите как да развиват потенциала си в България

Кралев и двама евродепутати ще разясняват на младите как да развиват потенциала си в България - Tribune.bg
Снимка:

Форумът не е партиен, а обхваща множество партийни организации

По инициатива на младежката организация на ГЕРБ във Варна ще се проведе регионална конференция на тема: „Развий потенциала си в България”.

Във форума ще вземат участие министърът на младежта и спорта Красен Кралев, заместник-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова и заместник-министърът на външните работи Георг Георгиев, който е и председател на МГЕРБ.

Европейските младежки политики ще бъдат дискутирани заедно с българските евродепутати от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков и Емил Радев.

В обсъждането на програмите и инициативите в подкрепа на предприемачеството, както и на мерките за професионално и личностно развитие на младите хора, ще се включат още народните представители от ПГ на ГЕРБ в 44-то Народно събрание Галя Желязкова и Радостин Танев, Виктория Маринова, управител на Областния информационен център – Варна, Яна Вангелова, председател на Националното представителство на студентските съвети. Участие като лектор ще вземе и Галин Желязков, IT специалист и ментор на млади предприемачи.

Възможностите младите хора да превърнат добрите си идеи в бизнес и пълноценно да участват в обществения живот ще бъдат дискутирани съвместно с представители на местната и държавната власт, на Европейския парламент, на неправителствения сектор, IT индустрията и студентската общност.

Форумът ще се проведе на 26 януари /събота/, от 10:30 ч. в хотел „Черно море” в град Варна. Регистрацията на участниците започва в 10:00 ч.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати