Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кралев към младежите: Няма да преставаме да работим за това колкото се може повече от вас да се реализират в България

Общество

Кралев към младежите: Няма да преставаме да работим за това колкото се може повече от вас да се реализират в България

Кралев към младежите: Няма да преставаме да работим за това колкото се може повече от вас да се реализират в България - Tribune.bg
Снимка:

Вярвам, че всеки един от Вас носи огромен потенциал, каза министърът на младежта и спорта на Международния ден на младежта

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев поздрави младите по повод Международния ден на младежта. „Вие сте нашето настояще и бъдеще. Няма да преставаме да работим така, че колкото се може повече от Вас да успеят да реализират мечтите си в България“, заяви министър Кралев в приветствие към младите.

„Вярвам, че всеки един от Вас носи огромен потенциал в себе си, затова не спирайте да мечтаете, да се учите и да бъдете активни, за да можем заедно да работим за бъдещето на нашата страна“, призова той.

Ето и цялото приветствие на министър Кралев:

Скъпи млади хора,

Щастлив съм да Ви поздравя по повод 12 август – Международния ден на младежта!

Тази година е особена и изпълнена с редица предизвикателства, пред които е изправен целият свят. Разчитаме именно на Вашата отговорност и креативност, за да може успешно да се адаптираме към новото нормално в условията на световна пандемия.

Учете се един от друг. Тествайте границите на способностите си, стремете се към повече и, разбира се, не забравяйте да се забавлявате.

Вие сте нашето настояще и бъдеще. Няма да преставаме да работим така, че колкото се може повече от Вас да успеят да реализират мечтите си в България.

Вярвам, че всеки един от Вас носи огромен потенциал в себе си, затова не спирайте да мечтаете, да се учите и да бъдете активни, за да можем заедно да работим за бъдещето на нашата страна.

Помнете, че България обича младите!


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

АСЕН ИЛИЕВ ЩОМ СВИНЯТА ЧУЕ ШУМА ОТ МОТОРНИЯ ТРИОН И СТАВА ДОБРА СВИНЯ :)
КЪСНО СИ СЕ СЕТИЛА, СВИНЬО! КЪСНО!
12.08.2020 20:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати