Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кралев към младите: Вие сте бъдещето, но вие сте и настоящето!

Общество

Кралев към младите: Вие сте бъдещето, но вие сте и настоящето!

Кралев към младите: Вие сте бъдещето, но вие сте и настоящето! - Tribune.bg
Снимка:

Вие сте водещ приоритет за правителството и за Министерството на младежта и спорта, казва спортният министър

„Вие сте бъдещето, но вие сте и настоящето! Учете, спортувайте и не спирайте да мечтаете, защото активните млади хора са локомотивът на всяка нация.“ Това пише в приветствие министърът на младежта и спорта Красен Кралев към младите хора по повод Международния ден на младежта.

„Вие, младите хора, сте водещ приоритет за правителството и за Министерството на младежта и спорта. Поехме ангажимента да водим целенасочена политика за качествено и устойчиво младежко развитие и изпълняваме обещанието си всеки ден, създавайки за Вас добри условия за обучение, заетост и спорт“, казва министър Кралев. И допълва, че България обича младите хора.

„Доказахме това, поставяйки бъдещето на младите хора в Европа сред основните приоритети за Съвета на ЕС в рамките на Българското председателство тази година. Положихме много усилия, за да бъде затворено първото законодателно досие в историята на младежкия сектор. Благодарение на активната роля на българското председателство 100 000 млади европейци ще участват в дейностите на Европейския корпус за солидарност и ще развиват своя граждански и професионален потенциал“, допълва министърът на младежта и спорта.

По думите му повече от всякога страната ни се нуждае от амбициозни, мотивирани и отговорни личности, „за да работим заедно за бъдещето на България“. Министърът заявява, че младежите са основен партньор и насърчаването им ще продължи, като се осигуряват повече възможности за пряко участие във взимането на всички решения, важни за страната ни.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати