Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Кралев към младите: Вие сте бъдещето, но вие сте и настоящето!

Общество

Кралев към младите: Вие сте бъдещето, но вие сте и настоящето!

Кралев към младите: Вие сте бъдещето, но вие сте и настоящето! - Tribune.bg
Снимка:

Вие сте водещ приоритет за правителството и за Министерството на младежта и спорта, казва спортният министър

„Вие сте бъдещето, но вие сте и настоящето! Учете, спортувайте и не спирайте да мечтаете, защото активните млади хора са локомотивът на всяка нация.“ Това пише в приветствие министърът на младежта и спорта Красен Кралев към младите хора по повод Международния ден на младежта.

„Вие, младите хора, сте водещ приоритет за правителството и за Министерството на младежта и спорта. Поехме ангажимента да водим целенасочена политика за качествено и устойчиво младежко развитие и изпълняваме обещанието си всеки ден, създавайки за Вас добри условия за обучение, заетост и спорт“, казва министър Кралев. И допълва, че България обича младите хора.

„Доказахме това, поставяйки бъдещето на младите хора в Европа сред основните приоритети за Съвета на ЕС в рамките на Българското председателство тази година. Положихме много усилия, за да бъде затворено първото законодателно досие в историята на младежкия сектор. Благодарение на активната роля на българското председателство 100 000 млади европейци ще участват в дейностите на Европейския корпус за солидарност и ще развиват своя граждански и професионален потенциал“, допълва министърът на младежта и спорта.

По думите му повече от всякога страната ни се нуждае от амбициозни, мотивирани и отговорни личности, „за да работим заедно за бъдещето на България“. Министърът заявява, че младежите са основен партньор и насърчаването им ще продължи, като се осигуряват повече възможности за пряко участие във взимането на всички решения, важни за страната ни.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети