Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Криза за хора на барикадата пред СУ, лагерите на протеста съвсем се изпокараха

Общество

Криза за хора на барикадата пред СУ, лагерите на протеста съвсем се изпокараха

Криза за хора на барикадата пред СУ, лагерите на протеста съвсем се изпокараха - Tribune.bg
Снимка:

Изглежда няма достатъчно желаещи да лежат на палатки постоянно, затова Хаджигенов се моли за присъствие поне по час-два

Николай Хаджигенов от Отровното трио вече два дни поред зове във Фейсбук да отидат хора за по 2-3 часа на барикадата пред Ректората, за да могат стоящите там в палатките да си идат до вкъщи, пише „24 часа“.      

Вчера той написа: „На барикадите пред МС и СУ всичко е спокойно, вече имаме тоалетна, а СО обещаха контейнер за боклук на ректората.

Имаме нужда от храна и вода за двете места, както и от хора на място.

Ако можете отделете час или два за да могат хората там да се приберат за малко.“

Днес пак зове: „Някой да отиде за час или два поне на барикадата на СУ?“ Явно протестът там е изпаднал в кадрова криза.

Преди няколко дни протестиращите се изпокараха. Демократична България изгони от Орлов мост другите протестиращи и те отидоха пред Министерския съвет и Ректората. Кръстовището пред СУ дори онзи ден бе освободено от протестиращите в знак на „добра воля“, но после пак бе блокирано. Изглежда обаче няма достатъчно желаещи да лежат на палатки постоянно, затова Хаджигенов се моли за присъствие поне по час-два.

Адвокатът е явно обезпокоен от поведението на хората на Орлов мост. След като Манол Глишев от „Правосъдие за всеки“ написа във Фейсбук как изгонили Мая Манолова и порица Триото, че се ръкува с Радев, а неговите охранители цензурират, сплашват и бият критиците на комунизма, путинизма и соцносталгията, Хаджигенов копира поста му и написа:

„Ако случайно се чудите как изглежда „яхване“ на протеста от всевъзможни партийни и не само пристрастия, можете да видите.

Всъщност от ден първи сме поканили всички ЗАЕДНО в името на една обща цел!

Не сме оторизирали ниКОЙ да гони когото и да било или да се произнася от името на протеста! Може би за първи път след обединението на траки, славяни, прабългари, отново сме всички заедно.

И не е нужно да се харесваме, трябва да се изтърпим за да можем да свършим нещо смислено.

За разлика от любовта, омразата е деструктивна и нанася само вреди.

Точно, както редовната и видимо прекомерна употреба на всевъзможни ферментации.

НЕ толерираме подобни прояви/изказвания по никакъв начин и спрямо никого.“

Глишев не му остана длъжен и днес го обвини, че зарязва клиентите си, прави си самореклама и търси постове:

„Абсурдно и лицемерно е човек, който не се грижи за клиентите си, действа само с цел самореклама, определено се бори за висок пост, вече се е включил в негласно започналата предизборна кампания и е вечно в компанията на двама господа, които дори не си крият партийната привързаност, да обяснява как точно пък аз съм бил имал партийни пристрастия. Единственото, което съм способен да яхна, е някоя симпатична дама. Колкото до ферментациите - наздраве!

(Между другото, нужна е хигиена. Корупцията трябва да се сваля, но никак не е добре ултрадесни и крайнолеви да застават заедно. Тази комбинация води до авторитаризъм.)“             

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

КЪМ АКАДЕМИЦИТЕ ОТ БАН ПОМАГАЙТЕ БЕ ХОРА! САМО С ПОДПИСКА В ПОДКРЕПА НА РУМЕН РАДЕВ НЕ СТАВА.
НУЖНИ СА ДЕЛА-УТРЕ ПО 2 ЧАСА НА ПАЛАТКА ПРЕД УНИВЕРСИТЕТА-ТАКА СЕ ИЗЛИЗА ОТ ЕС
13.08.2020 19:26 / Отговор
DT Голяма изненада са ни подготвили "Тримата глупаци" в близките дни.Усилено се носят слухове ,че всяка вечер на протестите присъстват три достолепни дами, които идват на сгледа и имат апетити към триото на лидерите.Вече са определени кръстниците -Цвъки и Мая любовницата.Шаферки ще бъдат пишман майките от "Системата убива" със нещастните дечица които са разкарвани като панаирджийски маймунчета -тежко им и горко с такива майки.Има запазен ресторант за годежа и са поканени Пинокио,Лупи ,Пикльо,Боеца и всички провалили се мечтатели за власт.Церемонията по подписването ще се води от ротфронтовеца и предател
ушатия каун наужким президент.Горчиво и честито!
13.08.2020 21:39 / Отговор
Много сме,трима сме! На снимката се вижда,че протеста е масов!След този протест никога няма да е същото.Всеки,който не харесва някого ще излиза и ще си разпъне палатка,там където му скимне!А,честита анархия!Искаш оставката на някой директор или началник-разпъваш!
14.08.2020 00:24 / Отговор
кесо Знаем как завърши Междусъюзническата война преди 107 г. Днешните червени олигофрени по улиците и площадите /колкото са останали де/изглежда много желаят да проверят на дело като как става тая работа и до какво води. Успех в "историческия експеримент"!
14.08.2020 10:04 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати