Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Лавина затрупа и уби сноубордист в Пирин

Общество

Лавина затрупа и уби сноубордист в Пирин

Снимка:

Около 10 планински спасители са на мястото на инцидента

Лавина затрупа и уби на място сноубордист в Пирин. Трагичният инцидент е станал около 11:15 часа днес, съобщи „24 часа“.

Няколко младежи са излезли извън маркираните писти над Банско, за да карата по необработени терени. Спуснали се в улеите на „Бъндерица“.

По това време е паднала лавина, която е затрупала един от тях и го е убила на място. Останалите от групата са успели да стигнат до приятеля си и започнали да го изравят, но той вече бил починал.

Около 10 планински спасители са на мястото и се опитват да приберат тялото на починалия по най-безопасен начин, защото ситуацията е лавиноопасна и те рискуват живота си.

По информация на „24 часа“ затрупаното момче е 18-годишно и е един от най-добрите ни национални състезатели по фрийрайд. Той има редица отличия от международни състезания по света, съобщи изданието.  


Коментари (3)

планински спасител о.з. Около 10 планински спасители са на мястото и се опитват да приберат тялото на починалия по най-безопасен начин, защото ситуацията е лавиноопасна и те рискуват живота си.
Лека му пръст ! Защо тези момчета трябва да рискуват живота си за да вадят тялото на един безразсъден и мислещ се за "беезсмъртен " младеж ??? И КОЙ ще плати за акцията ? Питам с риск да получа ругатни , но "безплатно " е само сиренето в капана за мишки !
24.01.2021 14:35 / Отговор
Читател Почивай в мир!
И не обръщай внимание на такива като горния...Те никога няма да разберат и усетят тръпката
24.01.2021 16:19 / Отговор
защо някой друг трябва да плаща за ТРЪПКИТЕ ВИ ???
24.01.2021 16:45

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още