Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. ЛГБТИ общността и ДБ опитват да изтрият Милена Славова от Фейсбук

Общество

ЛГБТИ общността и ДБ опитват да изтрият Милена Славова от Фейсбук

ЛГБТИ общността и ДБ опитват да изтрият Милена Славова от Фейсбук - Tribune.bg
Снимка:

Известната рок музикантка се оказа на прицела след неполиткоректно изказване, че не одобрява прайда

„Плюят ме защото съм против ГЕЙ ПАРАДИТЕ. Вчера ми блокираха страницата във фейса... А за това, че приластяват деца и ги агитират разни подобни на това същество в Интернет платформите да си сменят пола, никой не забелязва.... Когато споделиш си неудобен!“. Това заяви в профила си във Фейсбук известната пънк/рок музикантка Милена Славова.

Певицата е под непрекъснат словесен обстрел и докладване на профилите ѝ, след като написа пост, че няма как да подкрепя прайда. Тази ѝ публикация беше изтрита след множество доклади срещу нея.

Една от най-известните песни на Славова беше открадната от ЛГБТИ инфлуенсърката Ангелина Летникова, която я преразказа, за да обиди авторката.

„Новата жизненоважна кауза на „градската десница“, новият враг на ДБ, новият човек в черния им списък. Брандиралите профилната си снимка, както и пригласящите им, достигнаха невероятни висоти - рок легендата Милена Славова, дамата с непримирим дух, една от емблемите на „сините“ протести през 90-те, е анатемосана от розовите фашисти. Щеше да е смешно, ако не беше трагично - Милена, която и до ден днешен е асоциирана със синята идея (в най-чистата и форма), е охулена от тези, които имат наглостта да продължават да се определят за десни. Разбира се, с активната подкрепа на другите розови - лиловчета, хаджигеновчета и сие. Къш, бе!“, коментира журналистката Виктория Георгиева.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати