Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Лимитираният тираж на “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима” се задава

Общество

Лимитираният тираж на “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима” се задава

Снимка:

Какво е щастието? Това е въпрос, на който от векове не може да се даде еднозначен отговор, защото дефиницията за щастие постоянно се променя. Но за разлика от това, щастливия ден е по-лесно да се познае от останалите: в него всичко се подрежда много по-добре от очакванията ни, а спокойствието и радостта присъстват във всеки един миг. Добавяме и малко доза късмет - и ето, щастливият ден е напълно завършен. Ето защо, неслучайно, моментната лотарийна игра на Държавната Лотария към Българския Спортен Тотализатор “Моят Щастлив Ден - Бинго” събра толкова много фенове и се превърна в любима рутина за започване на деня.

Сега е време да бъде представена и специалния лимитиран празничен тираж на играта - “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима”. Знаем, че на зимата й липсват някои основни характеристики като безгрижно топло време, например и точно поради тази причина, сме заложили повече възможности за печалба. За да говорим по-конкретно: игралните зони за участие и печалби са цели 7, които предоставят 22 шанса за печалба във всеки талон, с до 5 възможности за откриване на печеливши полета. След направените изчисления, се оказва, че в “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима” са скрити над 900 000 печалби на обща стойност от 6 800 000 лева. Сумите прескачат от 4 лв.

До 202 200 лв., а топ печалбите са 20 000, 50 000 и 202 000 лв. Неслучайно е избран размера на най-голямата награда - “Моят Щастлив Ден - Бинго - Зима” ще се появи в ТОТО пунктовете в началото на месец декември 2021 г., но ще продължи да търси своите щастливци и през Новата 2022 г. Съветът ни е - не пропускайте тази възможност, защото само този, който играе има шанс!

Късмет!


Топ новини

виж още

Актуална тема