Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Локализиран е в Германия обвиненият за убийството на Димитър

Общество

Локализиран е в Германия обвиненият за убийството на Димитър

Локализиран е в Германия обвиненият за убийството на Димитър - Tribune.bg
Снимка:

Жандармерия и полиция ще пазят денонощно Цалапица

В Цалапица ще има осигурена постоянна охрана. През деня тя ще се осигурява от жандармерията, а през нощта от Специализираните полицейски сили (СПС) към пловдивската дирекция. Това заяви директорът на полицията в града под тепетата Радослав Начев, който се срещна с жители на Цалапица.

На служителите на реда в Стамболийски е забранено да идват в Цалапица. Образувани са и дисциплинарни производства срещу някои от тях.

В момента тече комплексна проверка по случая с убития Димитър Малинов за това дали има пропуски и грешки.  Ръководството на полицията е отказало да даде подробности как върви разследването на убийството на 24-годишния Димитър Малинов.

Кметът на селото Ивайло Данаилов заяви пред бТВ, че обвиненият за убийството Рангел е бил локализиран в Германия. 

„Полицията даде информация, че е локализиран къде се намира в Германия. Направени са опити за неговото задържане, дали са успешни не стана ясно“, обясни кметът. Той добави, че от две седмици насам има непрекъснато полицейско присъствие в селото.

Поставени са около 15 охранителни камери в селото, като за следващата година е предвидено разширяване на видеонаблюдението. Хората от селото се готвят за национален протест в столицата в събота. Той ще се проведе пред Съдебната палата.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети