Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Лоялни тото фенове си разделиха над 9 млн. от игрите през септември

Общество

Лоялни тото фенове си разделиха над 9 млн. от игрите през септември

Лоялни тото фенове си разделиха над 9 млн. от игрите през септември - Tribune.bg

Ако сте се чудили кaква е формулата на късмета, отговорът може да ви се стори малко прозаичен – постоянство. Статистката на тотото обаче доказва точно това. 100 % от всички новоизлюпени печеливши през септемвери са всъщност редовни участници в игрите. Някои дори сe оказаха потомствени тото запалянковци.

40-те години редовно участие в игрите на тотализатора се отплатиха на Стоян Георгиев от София. Той грабна страхотния джакпот в размер на 5 531 571 лева от играта „Тото 2 – 6 от 49“. Късметлията е дългогодишен тото фен и с печалбата смята да обиколи света.

Само седмица по-късно късметът се усмихна и на друг редовен участник от столицата. Екатерина Мичева позна шестте печеливши числа в „6 от 49“ и се превърна в 104-ия тото милионер на България. Любовта към тото игрите е семейна черта в нейната фамилия. На няколко пъти нейни роднини печелили от СПОРТ ТОТО, но многомилионния джакпот все им се изплъзвал. Благодарение на комбинация от числа, която баща ѝ и препоръчал, Екатерина прибра невероятните 2 284 132 лева.

Теньо Трендев от Стара Загора също затвърди правилото, че редовното участие е много важен фактор, за да спечелиш невероятен джакпот. Пенсионираният строителен инженер прибра 676 386 лева от „Тото 2 – 6 от 42“. Той участва в игрите на тотото от над 40 години и смята, че там се крие и тайната на успеха. Страхотният джакпот не е първата печалба на щастливеца. Преди 3 години е печелил чисто нов луксозен автомобил от „6 от 49“, както и няколко призови печалби от „Тото 2 – 5 от 35“.

За всички, които ще опитат шанса си за четвъртък от тотализатора са подготили джакпоти на обща стойност над 6 400 000. В любимата игра на българите, „6 от 49“, участниците отново ще се борят за многомилионен джакпот от близо 2 800 000 лева. А в „6 от 42“ ви очакват 355 000 лева.

Кадри/телевизияКадри/телевизия


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати