Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Луна ще се кандидатира за президент: Хората ме искат. Няма къде да ходя

Общество

Луна ще се кандидатира за президент: Хората ме искат. Няма къде да ходя

Луна ще се кандидатира за президент: Хората ме искат. Няма къде да ходя - Tribune.bg
Снимка:

Промяната няма да дойде сега, а с мен наесен, когато се кандидатирам за президентските избори! За това не гласувах вчера. Мисля, че няма да има промяна след тези избори. Това каза певицата Луна, съобщава сайтът DunavMost. Изпълнителката на „Тук-там“ е прекарала изборния ден с инициативния си комитет.

„Обсъждахме бъдещето. Имам много млади хора около себе си. Подготвяме се. В неделя се събрахме с чисти помисли и поведение, мислейки сериозно за началото на някаква промяна, защото тя ще отнеме много време, енергия, а вече имаме и спънки. Но не се страхуваме, а действаме смело“, каза още певицата.

Преди дни тя отбеляза 50-годишен юбилей. Луна е реалист и смята, че няма никаква промяна в управлението на страната вече повече от 30 години.

„Хората ме искат. Няма къде да ходя. Президентските избори предстоят, после ще опитам за премиер и така ще циркулирам между двете институции, за да помагам на българския народ, който с всеки изминал ден ме тласка да предприема тези ходове в живота си. Години наред бягам от политиката и се забавлявах досега, но се захващаме по същество“, откровена е Луна.

                                                                   


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Дарявали ли сте лични средства за политическа партия?
Покажи резултати Скрий резултати