Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Lupa.bg: Дядо Данчо получил 2500 лева, за да каже по телевизията, че е взел милион

Общество

Lupa.bg: Дядо Данчо получил 2500 лева, за да каже по телевизията, че е взел милион

Lupa.bg: Дядо Данчо получил 2500 лева, за да каже по телевизията, че е взел милион - Tribune.bg

Бедни хорица получават трохи от Националната лотария, за да се правят на маймуни, твърди възрастният човек

Много от хората, които се появяват по телевизията и с престорена усмивка споделят своето щастие и печалба от Националната лотария, са подставени, твърди Lupa.bg.

„Хора от Националната лотария се свързаха с мен и имахме среща. Явно знаеха, че от време на време играя и търкам талончета. Предложиха ми 2500 лева на ръка, а срещу това аз трябваше да обясня как съм спечелил милион и колко съм щастлив“, обясни 77-годишен човек, който условно ще наречем Данчо К. от ловешко село, тъй като се притеснява от последствия.  

Подобен е и случаят с възрастна дама от Благоевградско.

„Че на кой не му трябват пари? Лошото е, че в такива талончета ни е надеждата - споделя Капка Русева, чието име също не е истинското. - С мъжа ми рядко играем, но когато отидем до магазина, все си купуваме по едно-две талончета с надеждата, че може и на нас да ни се усмихне щастието. Така се случи, че ни бяха обещани 5500 лева, срещу които трябваше да дойдат и да ни снимат от телевизията. В крайна сметка ни дадоха 2300, а се разписахме срещу 5500 на някакъв документ. Никой не отказва пари в тези времена, чедо! А и не сме откраднали или направили нещо лошо“.


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати