Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Мангъров обяви целия свят за побъркан

Общество

Мангъров обяви целия свят за побъркан

Мангъров обяви целия свят за побъркан - Tribune.bg
Снимка:

Инфекционистът Атанас Мангъров с най-абсурдното си интервю от началото на славата си на борец срещу мерките. Той обясни пред БТВ, че е можел да оглави листата на всяка една партия, но избрал АБВ и зове да го следват всички, които не вярват в пандемията.

„В момента разделението не трябва да бъде „леви-десни“, а да има обединение срещу тази неясна, неведома сила, която кара цели държави да се самоубиват икономически. Не знам каква е тази сила, не мога да я формулирам, но тя съществува. Целият свят се е побъркал и реагира по крайно неадекватен начин“, обяви той.

Ваксините бяха обявени от Мангъров за „експеримент“ с хората. Според него да се проучат дългосрочните им странични ефекти са нужни години. Допълни, че гласът на хората, които са на неговото мнение, се заглушава.

По темата с новите варианти на коронавируса, той посочи, че те не засягат вече преболедувалите хора. Доцентът обаче не успя да си обясни защо в държавите с най-много рестрикции – нивото на заразени е високо.

„Това е феномен, който ще мине през цялото човечество и ще си отиде когато се получи т.нар. колективен имунитет. Много често ме питат: „Да се ваксинирам ли?“, а аз им отговарям: „Все едно ме питате да се оженя ли?“. Проблемът е, че тези ваксини не са изпитани по правилата на добрата клинична практика и да се налагат такива продукти масово е неразумно и рисково“, коментира инфекционистът. Според него средната възраст на починалите от коронавирусна инфекция е 75 г., почти колкото е и средната продължителност на живота у нас.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (91)

Джедай Тотю Тоя вмирисан плъх съвсем изтрещя! Кога ли ще го набара някой да му напука кухата чутура?
04.02.2021 18:04 / Отговор
Сссс Върви ти ве, нали си джедай
05.02.2021 07:59
Ай стига, бе! Кратуните по доварите са свикнали с тази терминология.
05.02.2021 08:08
Дундьо Не само той, и журналистите, които му дават трибуна. Защо не отидат като доброволци в ковид отделение, и тогава да твърдят, че вирус няма, че минава като лек грип и т.н. лъжи? Знам как се чувстват роднините и близките на загинали от Ковид, и какво мислят за тези, които твърдят, че вирус няма, че всичко е измама. Само, че смъртта не е измама...
05.02.2021 12:49
Правилно побъркан е свят, в която национални телевизии наред с третокласни кабеларки всеки ден дават трибуна на опасен луд по време на тежка пандемична криза. Побъркана е държава, в която половината население го обявява за умен човек и голям специалист по пандемии, учредява му фен клубове и го номинира за депутат. Отгоре на всичко и следва "препоръките му". Живеем във време, в което побърканите си плащат първи заедно с цялото общество за лудостите си, не знам това дали е хубаво или лошо.
04.02.2021 18:16 / Отговор
Някой Яко са ти промили мозъка :) как една ваксина, ще бъде създадена за 6 месеца??? И тази пропаганда с ваксините!!! Като се разболееш от грип и оздравееш, нали вече имаш изграден имунитет?!? Помисли за какво ти е тогава тази ваксина...
05.02.2021 09:22
София За да не се разболееш !
05.02.2021 09:39
Цялата поръчкова мангъроидна паплач от фейсбук се е включила да излее вселенската си простотия . Ако някой не е разбрал това са болшевишки тролове, които работят за зомбирането на хората. Те знаят че Мангъров е луд и лъжец, използват го за политически и геополитически цели. Те също са лъжци и не им пука ще може да умрете заради лъжите им. Научете си да ги разпознавате и да не им вярвате. Разберете, че в мрежата са пуснати злонамерени пропагандатори, които целят да ви заблудят, внушавайки ви, че много хора мислят като Мангъров значи е прав. Те не са тези, за които се представят и ви мислят злото. Искат да дестабилизират държавата чрез увеличаване на броя на болните.
05.02.2021 09:47
ДПД РНК ваксината създадена с/у Ковид, не е първата такава ваксина.Може да е създадена за кратко време, но научния свят вече има опит с подобна ваксина. Това е ваксината с/у хепатит В.
Защо капацитета Мангъров не обяви и нея за рискова и ненадеждна.Създадена на подобна технология, тя не е ли толкова опасна, колкото и новата? Това Мангъров го спестява на своите последователи.Във всичките му медийни изяви има много малко медицински аргументи. Оказа се поредният медик,изпълняващ политическа поръчка.Ако психиатрична експертиза докаже, че не е вменяем, тогава, могат да бъдат обяснени и простени, налудничевите му твърдения.
Жалко е когато еманацията на Безхаберието има толкова последователи, които искат да чуят точно това от Мангъров, нищо, че не е вярно!
05.02.2021 11:15
ПРОУМЕЙТЕ ГО Този самовлюбен склеротик с чувство за непогрешимост Мангъров е побъркан.
05.02.2021 11:16
Покажи всички
Киро Бизона Мангъров цял живот е бил незначителен човечец, откакто се помни, та до ден днешен. Ако го нямаше стечението на обстоятелствата и някои медии, предварително готови да му дадат думата, щеше да си се спомине без цялата шумотевица, която предизвика. Нали никой не храни илюзията, че Мангъров е станал известен благодарение на невижданите си качества на човек и лекар? И понеже не знае и не може да смеле тази съмнителна известност, с която бе обсипан, продължава да дразни. И е прав Джедай Тотю – някъде ще го бият и то жестоко, защото много бащи и майки си отидоха заради идиотските му брътвежи! Е, на никой няма да му е жал за него, за този боклук! Депутат ще ми става, прокисналият глист Мангъров!
04.02.2021 18:17 / Отговор
234 Трябва да си безмозъчно същество за да го обвиняваш за смъртта на хора
05.02.2021 01:21
Ай стига, бе! Плиткоумието, съчетано с посредствено ст, води точно до такива изводи. Нищо общо с истината. Хейтърски насъсквания НЕ променят истината. Само посредствени ПРИМАТИ си решават проблемите, като размахва юмруци. Впрочем, това показва и безсилие да се аргументират.
За такива коментари добре ли плащат?
05.02.2021 08:15
Готъм Абе "Мъдреца" Мозъка ти е в Телевизора. Ще бъдеш "Спасен" Кака Меркел каза че ще се Ваксинирате дълги години на всеки 6 Месеца ама кой ли чува. Та щом мечтаеш да си "Прасе" по Коледа Заповядай.
05.02.2021 09:44
Кажете тролове от сектата на Мангъров за кого работите? Нека да се знае коя партия носи отговорност за вашата терористична дейност и за загубените български животи.
05.02.2021 09:54
Киро кауня Мангъров е прав каквото и да са ви поръчали да пишете по форумите
05.02.2021 11:15
Покажи всички
Мимето И това самовлюбено перекенде се води лекар?! Назначили го били за завеждащ отделение, за което явно агресивно е напирал, та сега търси политическа подкрепа, че ако го разкарат да вие из студията как е репресиран! Говори глупости и се опиянява от гласа си! Очаквам да си посегне или Запалката да го ощастливи!
04.02.2021 18:30 / Отговор
Мортъл Хаха
05.02.2021 09:08
възмутен Скапаняк, кой ти дава право да определяш кой колко време да живее, и какво да прави в живота си??? Пожелавам ти, за първи път пожелавам такова нещо, всичките ти деца и внуци да не дочакат 25-годишната си възраст, защото считам, като тебе, че не им трябва! Проклет да си, до 9 коляно!
04.02.2021 18:51 / Отговор
Аз Присъединявам се към коментара ви! Проклет да е този човек!Раздели обществото с малоумните си теории! Вредител!
04.02.2021 21:26
Случайно заблуден Не Мангъров, друг определя ,колко ще живееш! Мангъров е един от тези , които не губят расзсъдъка си от страх и малоумие!
04.02.2021 22:06
Ник Възмутен скапаняк си, то е ясно по безсмислените ти брътвежи, промити незначително мозъче отвсякъде. И преди да проклинаш, прочети, че обичайно проклетите засягат възвратно първо изреклия ги и неговите корени!
Мангъров остави на мира. Много си дребен, за да коментираш големи хора и велики дела!
05.02.2021 06:23
Ай стига, бе! Простотията си ходи по хората... Типично - по балкански! Клетви и проклятия - липса на аргументи.
"Не народ, а мърша"... Знаеш ли кой го е казал? Чувал ли си, изобщо... Продължавай да тънеш в простотията си.
05.02.2021 08:21
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати