Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Мариана Попова харесва Румен Радев и иска президентска република

Общество

Мариана Попова харесва Румен Радев и иска президентска република

Мариана Попова харесва Румен Радев и иска президентска република - Tribune.bg
Снимка:

„Аз съм генерално за смяна на политическия строй. Аз съм социално ангажиран човек, политически винаги съм имала мнение. Смятам, че схемата с партиите вече е жестоко изтъркана. Много харесвам Румен Радев. За мен най-логичното е…Една президентска държава, един лидер много по-лесно се възприема от българина, отколкото този хаос от партии.“ Това заяви в ефира на NOVA певицата Мариана Попова.

„Малко се притеснявам от думата „промяна“. В България за нея говорим от години, но резултат няма. По-добре да се научим да говорим за развитие, за последователни стъпки, за приемственост. Загубихме усещането за уважение към това, което някой друг е направил“, коментира актьорът Калин Сърменов.

„Ние сме парламентарна република и това е достижение на демокрацията. И смятам, че е единственото нещо, което трябва да защитаваме. Битката трябва да бъде за това кои са лидерите ни, кои са партиите, на които гласуваме доверие“, заяви Сърменов.

„Загубихме смисъла на промяната от желание все да говорим за нея. Ние сме от поколението, което знае какво става от 30 години и вечно сме недоволни, но не правим нищо. Не харесваме някого и после пак го избираме. Няма логика в това“, каза пък певицата Есил Дюран.

Според Калин Сърменов на 100% управляващите са успели да се справят с кризата около коронавируса. „Аз съм възхитен от министър Ангелов, възхитен съм от всички хора, които положиха усилия, особено в областта на културата. Начинът, по който се запазиха събитията“, коментира актьорът.

По думите на Мариана Попова държавата ни е реагирала адекватно спрямо ситуацията. „На всички страни им е еднакво трудно“, коментира тя.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати