Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Марков за унгарският евродепутат от гей-скандала: Заразил се е от джендър идеология

Общество

Марков за унгарският евродепутат от гей-скандала: Заразил се е от джендър идеология

Марков за унгарският евродепутат от гей-скандала: Заразил се е от джендър идеология - Tribune.bg
Снимка:

Не трябва дълго да престояват в Брюксел евродепутатите, коментира той

Унгарският евродепутат Йозеф Сайер, в който беше замесен в гей-скандал, имал голямо дете, а съпругата му е конституционен съдия. Това разказа депутатът Георги Марков пред БНТ. Сайер, заедно с Виктор Орбан са и съоснователи на партията Фидес през 1988 г.

„Той е юрист, малко по-голям от Виктор. Той е един от хората, които правят партията Фидес. Женен и с голямо дете. Жена му не е коя да е - тя в момента е конституционен съдия в Унгария. Това е грешка на Виктор Орбан и се надявам да си я поправи. Не трябва дълго да престояват в Брюксел евродепутатите“, коментира Марков.

„Сайер е от 2006 г. (член на Европейския парламент) и този човечец се зарази. От сутрин до вечер 14 години слуша за джендър идеология, за гей бракове, за хомосексуални, бисексуални, трисексуални, многосексуални, транссексуални. Ми той се зарази, то прихваща. Затова - в Брюксел евродепутатите по един мандат. Приятел ми каза, че вече в кафенето на Европарламента са се чифтосали по двама. Зарази се човекът от джендър идеологията“, каза още той.

„ Ама, приятел, ти нима не чу с какво почна сесията след изборите за Европарламента? Точно с Истанбулската конвенция. С какво завърши, бе, приятелче? Основното им лого на последното заседание беше македонско малцинство в България и отново джендър идеологията, гей браковете, пансексуалните и многосексуалните“, обърна се Марков към Георги Любенов.

„На Сайер 14 години му се е надула главата и рекъл да опита. С каквито се събереш, такъв си ставаш. Джендър парламент, Европарламент“, каза още той.

„Даде си оставката отвсякъде. Много се изложи човекът“, допълни Марков.


 

Автор

Коментари (2)

Смех, баце, смех! Този, Агента Николай, че не е добре с главата си го знаем, ами и той заразен и едно си знае баба, едно си бае...
05.12.2020 15:58 / Отговор
презвитера Куна Не очаквах , че агент "Николай" е толкова голям глупак ! Господи , събери си вересиите !
05.12.2020 17:41 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети