Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. „Масови“ протести пред парламента

Общество

„Масови“ протести пред парламента

Масови протести пред парламента - Tribune.bg
Снимка:

Подобна е и сцената пред Министерски съвет

„В момента пред парламента се провежда масов протест! И пред Министерски съвет също. Изпращам ви ги да ги видите. Това е снимано в 19:32“. Това написа читател на Tribune.bg до редакционната ни поща.

Видимо от снимките протестиращите на площад Народно събрание са... около двама. Малко повече са хората, които са на „Триъгълника на властта“, но те също могат да бъдат преброени на пръстите на ръцете.

"Масов" протест

Според читателя снимките са правени минути след приключването на централните новини на водещите телевизии, които показват коренно различна картина.

Ако и Вие искате да ни изпратите вашите сигнали за това, което виждате и ви вълнува, можете да ни пишете на [email protected]


Последвайте ни в Google News

 

Автор

Коментари (2)

Кирил Това ли Ви е масовият протест 5 човека накръст, почвате да прекаляване
20.11.2018 22:20 / Отговор
мима 20 или 30 - по-точно може ли да зная тарифата. Ако са 30 - може и повече - ще отида на протест и аз. Сега сериозно. Информацита по-горе е от типа бла-бла-бла - празни дрънканици. Как се носят знамена десетина броя. Трябва ли всеки поотделно да ги носи из градовете на страната пеша? Ходила съм на много митинги и протести от 1990 година до днес. ЗАЩО, ЗАЩО????!!!!! нито веднъж не ми предложиха пари? Имам нужда. Моля, съдействайте ми. Искам заплащане! Не може да не бъда възнаградена!
21.11.2018 10:37 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
facebook page
Хороскоп
Анкети