Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Манолова с жители на Полски Тръмбеш и Стражица искат оставката на Рашков

Общество

Манолова с жители на Полски Тръмбеш и Стражица искат оставката на Рашков

Манолова с жители на Полски Тръмбеш и Стражица искат оставката на Рашков - Tribune.bg
Снимка:

Мая Манолова, жители на Полски Тръмбеш и Стражица искат оставката на Бойко Рашков заради закриване на полицейските управления в  двете населени места. Недоволните жители  блокираха движението на  главния път София – Варна, на разклона за Стражица, съобщава boliarinews.bg

Пред тях  Мая Манолова обяви, че поема  защитата на двете полицейски управления  и жалбите за закриването им  вече са входирани.

„Ние ще защитаваме докрай нашето полицейско управление, уважаеми приятели. През последните 30 години се водят политики, в които малките населени места остават без институции и без възможности за живот. Бих приел тази реформа на МВР, ако бройките от нашето управление не отиваха в ОДМВР и РПУ-В. Търново. При нас са повече от 10 бройки! Тоест –там, където има се дава повече, а там, където няма, се отнема. Ние сме тук, за да кажем ,че повече няма да търпим такава политика. Не сме територия и обезлюдена ! За нас е неприемливо тази заповед на вътрешния министър да продължи да съществува в правния мир. Днес ясно казваме, че такова отношение повече няма да позволим, заяви Георги Чакъров.


Топ новини

виж още
Актуална тема