Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Майката на Кристиан Николов не знаела, че той взема наркотици, твърди адвокатът ѝ

Общество

Майката на Кристиан Николов не знаела, че той взема наркотици, твърди адвокатът ѝ

Майката на Кристиан Николов не знаела, че той взема наркотици, твърди адвокатът ѝ - Tribune.bg
Снимка:

Катастрофата с Милен Цветков била „тежък пътен инцидент, който, заради личността на пострадалия, се преекспонира в обществото“

„Катастрофата с Милен Цветков е тежък пътен инцидент, който, заради личността на пострадалия, се преекспонира в обществото. Говорим, че искаме справедлив процес, а всъщност искаме линч.“ Това заяви пред БТВ адв. Константин Симеонов, който е защитник на Десислава Николова – майка на обвинения за умишленото причиняване на смъртта на журналиста Кристиан Николов.

„Не съм се занимавал с фирмените ѝ участия, но определено тя работи в системата на „Сис Индустрийс“ и компаниите около нея. Тя е един добър специалист“, коментира адвокатът. Той обясни, че колата, която Кристиан шофира при инцидента с Милен Цветков, е собственост на фирма, чийто собственик е Николова.

Симеонов смята, че наказателният процес у нас е справедлив, но с малки изключения. „Кристиан има собствен автомобил и каква е причината да вземе служебния автомобил на майка си – все още не е установено. Колата е била в двора на къщата, в която живеят. Ключовете също са били там“, добави адвокатът.

Той изтъкна, че майката на Кристиан е заминала за провинцията с личния си автомобил и не е знаела, че синът ѝ ще вземе другата кола. Доказателство за това, че тя е била извън София, били декларациите, които е дала на КПП.

Адвокатът заяви, че Николова не знаела, че синът ѝ взема наркотици.  


Коментари (1)

Karabas Barabas Адв. Константин Симеонов е адвокатът на Банку Васил, криещ се в Белград. Ясно е какви хора защитава. Това, че Николова не знаела, че синът ѝ взема наркотици, не променя абсолютно нищо в правен аспект на делото за убийството на Милен Цветков, защото това си е убийство par excellence, нищо, че ще се опитат да ни го представят за непредумишлено! А да не забравяме, че майката е следствена и по делото на Миню Стайков, така че да не ни се представя като светена вода ненапита!
29.04.2020 19:13 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още