Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Майката на полицайката: Изключително тъп народ, заплашват да ни убият

Общество

Майката на полицайката: Изключително тъп народ, заплашват да ни убият

Майката на полицайката: Изключително тъп народ, заплашват да ни убият - Tribune.bg

Симона не е била в колата на Георги Семерджиев и двамата не са любовници, твърди майката Бистра

„Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но ни наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия“.

Това казва пред „България Днес“ Бистра Радева - майката на 22-годишната полицайка от столичното Първо РПУ Симона Радева. Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена служба, след като вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в МВР, че служителка на вътрешното ведомство, имаща отношения с татуирания Семерджиев, е била в джипа и тепърва ще се установяват нейните връзки.

Източници от силовото министерство твърдят, че младата полицайка е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите в столицата, както и му е осигурявала полицейски атрибути. Радева била отведена принудително в столичното следствие, като помогнала по-рано на Семерджиев да се укрие. Това се е случило, като му е донесла стълба, с която да влезе в дома си през прозореца, а не през вратата.

„Опитах се да напиша във Фейсбук истината, но бях жестоко нападната. Може да проверите в нейното полицейско управление - тя е изключително съвестен и безупречен служител. Има задържания на водачи за наркотици и алкохол, сваля номера и е безкомпромисна. Нямам идея цялата тази помия откъде се изля. Не е нормално да я заплашват с убийство и какво ли още не. Чувства се застрашена, мен също ме заплашват да ме убият. Изключително тъп народ“, каза още пред вестника майката на полицейската служителка от столичния квартал „Надежда“.

Тя категорично отхвърли слуховете за интимни отношения между дъщеря ѝ и задържания Георги Семерджиев и твърденията, че тя е била до него във фаталната нощ на 5 юли, когато Семерджиев причини жестоката катастрофа и починаха две млади момичета.

„Симона има сериозен приятел от три години, няма как да има нещо с този човек. Като си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се коментира“, добави родителката.

Майката на Симона опроверга обвиненията срещу по-голямата от двете ѝ дъщери и с друго твърдение.

„Няма как при този удар тя да няма дори синина по тялото си“, коментира още Бистра Радева.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати