Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Мъж държа жена си на верига, гладна и жадна

Общество

Мъж държа жена си на верига, гладна и жадна

Мъж държа жена си на верига, гладна и жадна - Tribune.bg
Снимка:

Постоянна мярка за неотклонение „задържане под стража“ поиска прокурор спрямо 40-годишен жител на казанлъшкия квартал „ Кармен“, който е обвинен за системно насилие над съпругата си в домашни условия, съобщиха от Прокуратурата. 

Осъжданият преди години за грабеж и лежал в затвора Митко С. е бил задържан след сигнал, подаден от бащата на 30-годишната му съпруга, който изразил безпокойство че не е виждал дъщеря си повече от месец и половина. Мъжът споделил, че и друг път Митко е пребивал жена си, от която имал 4 деца, но не спирал да ревнува и тормози по всевъзможен начин.

Сигналът е бил подаден на 5-ти септември. При посещение на място полицаите установили, че апартаментът в многоетажния блок на територията на ромския квартал е заключен, но отвътре се чували хлипания и хрипове. В присъствието на поемни лица униформените със съдействие на огнеборци разбила вратата и в една от стаите намерили жестоко пребитата и с гангренясали рани по тялото жертва. Заедно с нея било и най-малкото ѝ дете, което било оставено гладно и жадно.

Състоянието на пострадалата била окаяно: оказало се че е била държана вързана с верига, прекарана през нашийник на врата ѝ. Наложило се заради обезводняване и гангрената тя да бъде настанена веднага в здравно заведение.

Митко С. е бил намерен денонощие по-късно на адрес на негови близки. Там били скрити и другите три деца. Първоначално му е е наложено с прокурорска заповед 72-часово задържане, оказало се че задържаният редовно е нарушавал налаганите му ограничителни заповеди да не доближава съпругата си. Очаква се съдът в Казанлък да приеме искането на прокуратура и да наложи постоянен арест.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети