Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Мъж напада и обира жени в столичния квартал „Лагера“

Общество

Мъж напада и обира жени в столичния квартал „Лагера“

Мъж напада и обира жени в столичния квартал Лагера - Tribune.bg
Снимка:

Мъж напада и обира жени в София, сигнализират жители на кв. "Лагера" пред БТВ. Само за седмица и половина мъжът е извършил 4 грабежа, има и 1 опит за кражба.

"Излизах от вкъщи и се разминах с него и с едно момиче. То каза, че той ѝ е откраднал нещата и аз тръгнах след тях. Тичайки през улицата, събрахме повече хора. Той се пресрещна с други момчета и момиче, които веднага тръгнаха след него и успяха да вземат отнетото", споделя Благовеста Георгиева, която става свидетелка на инцидента.

Мъжът веднага се насочва към втората си жертва - отново жена, която събаря на земята и ограбва.

Още 15 човека тръгват след него, но той успява да избяга. Двама мъже, жители на квартала, продължават да обхождат района в продължение на 3 часа, но от него няма и следа. Има и 2 бомбоубежища, които също са претърсени. В гонката се включва жандармерия, има близо 30 въоръжени полицаи, които го търсят заедно с хора от квартала.

Оказва се, че нападателят е познат на хората от квартала и на полицията, тъй като преди година е задържан отново за кражби. Мъжът е освидетелстван като невменяем и е наркозависим. Спи по входовете. Облечен е с черно яке и панталон, изцапани с кал.

 

 

Последвайте ни в Google News

 

Етикети обир, жени
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати