Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Мъжът със съмнения за коронавирус в Стара Загора вече няма температура

Общество

Мъжът със съмнения за коронавирус в Стара Загора вече няма температура

Мъжът със съмнения за коронавирус в Стара Загора вече няма температура - Tribune.bg
Снимка:

Украинският гражданин е пристигнал у нас от Китай на 4 февруари

Украинският гражданин, който беше настанен в Клиниката по инфекциозни болести в университетската болница в Стара Загора заради съмнения за коронавирус, вече няма температури. Няма и други симптоми, които да сочат към опасната зараза, съобщи пред БТВ дежурният лекар д-р Галина Йосифова.

Мъжът е пребивавал последните три години в Китай, а на 4 февруари се е върнал в Стара Загора. Потърсил е лекарска помощ заради висока температура.

Взети са проби, които са изпратени Националната референтна лаборатория в София. Ако не се потвърди, че украинецът е заразен с коронавирус, той ще бъде изписан веднага от болницата.

               


Коментари (1)

Linda Mark Здравейте, скъпи мои хора, аз съм Линда Макдоналд, в момента живея в Остин Тексас, САЩ. В момента съм вдовица с три деца и бях заседнала във финансова ситуация през април 2018 г. и имах нужда да рефинансирам и да платя сметките си. Опитах да търся заеми от различни заемни фирми, както частни, така и корпоративни, но никога с успех, а повечето банки отказаха кредита ми, не попълвайте плячката на онези хулигани там, които ги наричат заемодател на пари, всички са измама, всичко, което искат, е вашето пари и вие добре не чувате отново от тях, те ми го направиха два пъти, преди да се срещна с господин Дейвид Уилсън, най-интересната част от него е, че заемът ми беше прехвърлен в рамките на 74 часа, така че ще ви посъветвам да се свържете с господин Дейвид, ако интересувате се от получаване на заем и сте сигурни, че можете да му изплатите навреме, можете да се свържете с него по имейл ……… ([email protected])
20.02.2020 00:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети