Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Милена Славова събра стотици варненци и пя в защита на българското семейство близо 2 часа

Общество

Милена Славова събра стотици варненци и пя в защита на българското семейство близо 2 часа

Милена Славова събра стотици варненци и пя в защита на българското семейство близо 2 часа - Tribune.bg

Стотици варненци подкрепиха Милена и шествието на „Българските патриоти“ в защита на традиционното българско семейство. С лозунги „Върнете дъгата на децата“ и „Мъж, жена е равно на деца“ десетки майки с деца се включиха в шествието. То тръгна от Морската градина във Варна, премина през центъра на морския град и завърши на площад „Независимост“ с концерт на първата дама на българския рок Милена Славова.

Шествие във ВарнаШествие във Варна

Събитието започна с българския химн, акапелно изпълнен от многодетната майка Божена Александрова, съпруга на съпредседателя на РОД и модератор на събитието Давид Александров. „Днес българското семейство е под заплаха заради приетата Европейска стратегия за детето, в която родителите са дискриминирани, а детето е под ударите на джендър идеологията“, каза пред варненци Александров.

„В българските образователни институции тече мощна пропаганда в тази посока и трябва да направим всичко възможно да я спрем. Има два пола и семейството е съставено от мъж, жена и техните деца. Всичко друго е отклонение от нормите. Всичко друго е извращение“, каза евродепутатът и водач на листата във Варна Ангел Джамбазки.

„Върнете дъгата на децата, тя е тяхна, а не на Вашите тревожни мозъци“, призова той. „Българската нация се намира във времето на най-голямата демографска катастрофа и днес нашата задача е да защитим, подпомогнем и спасим българското семейство“, каза още Джамбазки. Защото няма държава без хора. А вместо това днес ни се натрапват еднополови бракове и джендър идеологии дори в училищата. Днес социалните помощи отиват само в махалите и т.нар. самотни родители, а никой не мисли за нормалните семейства“, допълни Джамбазки. Кулминацията на шествието беше грандиозен концерт на рок кралицата Милена Славова, която след нейно изказване в социалните мрежи срещу гей парадите, беше нападната, обиждана и заплашвана.

„Подкрепяме и заставаме зад Милена“, категорично заяви от сцената лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов. „Ние не сме против различните, уважаваме ги, но не искаме да смятат, че могат да ни налагат тяхната си ценностна система. Няма да позволим нашите деца да бъдат обект на пропаганда, която няма нищо общо с християнството, допълни категорично войводата.

„Аз също имам дете и като майка виждам какво се опитват да направят с децата ни“, каза от сцената Милена Славова. „Кофи с помия се изсипаха срещу мен заради моето лично мнение, но аз съм тук, за да го отстоявам“, каза още тя. Рок легендата благодари за подкрепата и зарадва варненци с грандиозен близо двучасов концерт.

 

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати