Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Министър Ангелов потвърди, че сина на президента е бил на нелегален купон

Общество

Министър Ангелов потвърди, че сина на президента е бил на нелегален купон

Снимка:

Здравният министър проф. Костадин Ангелов потвърди, че синът на президента Румен Радев е бил на купона с още 13 младежи в столицата, съобщава „24 часа“.

11 от младежите са били непълнолетни и са били около 23,30 ч в двора на пицария на бул. „Хр. Ботев“, вдигали са шум и са замеряли случайни минувачи. 

„Повече не мога да ви кажа. Ние не провеждаме разследване, това е в компетенцията на МВР“, допълни проф. Ангелов.

Вчера стана ясно, че служители на МВР и РЗИ са хванали компанията да купонясва. По данни на ПИК момчето е било освободено едва, след като други пълнолетни лица от компанията са гарантирали за свободата му с подписите си.

В информацията от полицията не се посочваха имена. От полицията добавиха, че всички непълнолетни младежи са призовани да се явят днес с родител в столичното Четвърто РУП.  


Коментари (2)

БРАВО НА МИНИСТЪР АНГЕЛОВ!............ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ ОТМЪСТИТЕЛНИЯ РЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО Е СПОСОБЕН ДА ГО ПОРЪЧА С НОВИЧОК.....
В ЕВРОПА НЯМА НЕДОСЕГАЕМИ МУТРИ.....ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРОКУРОРИ И ОЛАФ СЪЩО ВЕЧЕ РАЗСЛЕДВАТ КРЪГА"РАДЕВ"
08.02.2021 18:04 / Отговор
Това бостанско плашило и пед@л, заедно с гробарския агент Муфтаджийски, трябва да бъдат обрушени на 4. 04. заедно с мафиотите от ГЕРБ и присъдружните им партии, както и агент Сава и онзи дебелия. Пълна лустрация.
09.02.2021 08:26 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още