Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Министър Кралев: Честит празник на Българската армия и специално на нашите Военноморски сили!

Общество

Министър Кралев: Честит празник на Българската армия и специално на нашите Военноморски сили!

Министър Кралев: Честит празник на Българската армия и специално на нашите Военноморски сили! - Tribune.bg
Снимка:

„Честит празник на Българската армия и специално на нашите Военноморски сили. Улисан в поредното си политическо словоблудство, главнокомандващият Въоръжените сили Румен Радев нанесе жестока обида на българския военен флот, като не го спомена в поздравителното си слово.“ Това написа министърът на младежта и спорта Красен Кралев в профила си във Фейсбук. И допълни:“ Военноморските сили на България са един от трите вида въоръжени сили в структурата на Българската армия, наред с Военновъздушните сили и Сухопътните войски.“

Министър Кралев изрази възмущението си. „Това е поредният български празник, който Румен Радев очерня, като се опитва да политизира всяка свещена за българите дата с нескопосани речи. Днес обиди десетки хиляди българи, които са отдали години от живота си в служба на България и на нейните Военноморски сили!“, заяви Кралев.

„Горд съм, че в продължение на две години съм служил в българския военноморски флот с достойни мъже от всички краища на страната! Честит празник, моряци!“, обърна се министър Кралев към всички от Военноморските сили на България. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети