Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Млада жена издирва майка си, която е в неизвестност вече пет дни

Общество

Млада жена издирва майка си, която е в неизвестност вече пет дни

Млада жена издирва майка си, която е в неизвестност вече пет дни - Tribune.bg
Снимка:

Изчезналата бургазлийка е с черен клин, черно яке и малка чантичка

Млада жена издирва майка си, която е в неизвестност вече пет дни. Бургазлийката Теодора Бахлова е изчезнала безследно от дома си в Бургас на 28 октомври и оттогава е в неизвестност. Дъщеря ѝ Християна Радоева публикува зов за помощ в социалните мрежи. Тя е подала и сигнал до полицията за официално издирване на майка ѝ.

„Тя е получила обаждане на 28 октомври към 18 ч. Не знам от кого е било то и какво е гласяло. След това майка ми е излязла от вкъщи доста притеснена и разплакана. Казала е „излизам и след малко се прибирам". Оттогава я няма“, разказа Християна Радоева - дъщерята на изчезналата пред NOVA.

Момичето поясни, че жената е с черен клин, черно яке и малка чантичка. Качила се в автомобил, който я е чакал пред блока. Казала на вързастната си майка, с която живеела, че няма да се бави. От няколко дни обаче телефонът й е изключен, а последната активност на Теодора във Фейсбук, където тя редовно коментирала събития, е от 29 октомври, пише „24 часа“.   

47-годишната Теодора от години живее в Лондон, но се връщала често в родния Бургас. На 28 октомври тя е публикувала пост в профила си във фейсбук, в който върху илюстрация на малка къщичка насред океана е написала: Ако изчезна внезапно, да знаете, че съм тук“.

Теодора Бахлова е възпитаничка на музикалното училище „Панчо Владигеров“ в Бургас, изучавала е журналистика, а от няколко години се занимавала с недвижими имоти. Дошла си в Бургас преди месец и половина. На 1 ноември трябвало да лети за Лондон.

„Имам съмнения относно сестра ѝ. Предвид случилото се през годините, смятам, че е възможно да посегне на майка ми. Цял живот се съдят, делят имоти и пари“, добави Радоева пред NOVA.

Теодора Бахлова е обявена за общонационално издирване. Ако някой я е видял, нека се свърже с органите на реда или с дъщеря ѝ, която е посочила телефонния си номер в социалните мрежи.                                                                           


 

Автор

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети