Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Моловете и игралните зали отварят

Общество

Моловете и игралните зали отварят

Моловете и игралните зали отварят - Tribune.bg
Снимка:

Последни - от 29 април отварят дискотеките

От 16 април отпадат ограниченията за работа на обектите, разположени в търговските центрове. От 16 април са разрешени и посещенията в игралните зали и казина при използване на не повече от 50% от капацитета им.

От 12 април мерките бяха разхлабени с връщане на някои ученици в училище и разрешение за отваряне на закритите части на ресторантите, но при 50% от капацитета им и с работно време от 6 сутринта до 23 ч. вечерта.

Допуснати бяха и културни и развлекателни мероприятия (фестивали, кина, театри, циркови представления, сценични прояви, концерти, музеи, галерии, библиотеки, занятия от танцовото, творческото и музикално изкуство) при използване на не повече от 30% от капацитета на помещенията, спазване на физическа дистанция от най-малко 1.5 м., носене на защитни маски за лице и използване само на седящи места (за концерти, фестивали, театри, циркови представления и други сценични прояви).

Последни – от 29 април отварят и  дискотеки, бар-клубове, пиано барове, бар-вариете и нощни барове като те ще ползват не повече от 50 % от капацитета си. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети