Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. МТИТС одобри за финансиране първите 208 заявления на автобусни превозвачи

Общество

МТИТС одобри за финансиране първите 208 заявления на автобусни превозвачи

МТИТС одобри за финансиране първите 208 заявления на автобусни превозвачи - Tribune.bg
Снимка:

Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията одобри за финансиране първите 208 заявления на автобусни превозвачи, от първата оценителна сесия. Одобрените до момента заявления са на обща стойност близо 14 милиона лева. Средствата се отпускат по процедура BG16RFOP002-2.091 „Подкрепа за МСП, извършващи автобусни превози, за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“.

В максимално кратки срокове министерството ще пристъпи към сключване на договорите за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с кандидатите, чиито заявления са одобрени.

Заявленията от първата сесия, които не са включени в публикуваните списъци, все още не са обработени и оценката не е приключила. Резултатите за тези заявления ще бъдат публикувани допълнително.

Продължава работата и по втората оценителна сесия, като предстои списъците с одобрените участници да бъдат публикувани. Двете сесии включват всички 639 проектни предложения, подадени в определените срокове.                             

Списък на предложените за финансиране заявления на автобусни превозвачи, подредени по реда на тяхното класиране и размера на безвъзмездната финансова помощ.

Списък на предложените за отхвърляне заявления и основанието за отхвърлянето им.

Списък на оттеглените заявления.

Списъците от първата оценителна сесия са публикувани на адрес: https://www.mtitc.government.bg/bg/category/1/mtits-odobri-za-finansirane-purvite-208-zayavleniya-na-avtobusni-prevozvachi                                                         


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети