Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Мутафчиев: Ето го бастуна ми! Само чакам Александър Симов да се изправи срещу мен

Общество

Мутафчиев: Ето го бастуна ми! Само чакам Александър Симов да се изправи срещу мен

Снимка:

БСП не може да прави нищо друго, освен да унищожава личности

"Трябва ли да коментирам всяка тъпотия на Александър Симов? Защо аз мога. Ето го бастуна ми. Само чакам Симов да се изправи срещу мен, защото само да драскаш във Фейсбук, като мишка е много лесно. Ето ме, излез!“ Това заяви актьорът и председател на Съюза на артистите Христо Мутафчиев в ефира на ТВ Европа.

Мутафчиев коментира статус на депутата от БСП Александър Симов, който разтърси мрежата с поста си, в който скочи срещу Алекс Сърчаджиева и Христо Мутафчиев. Причината е защитата, която двамата изразиха към министъра на културата Боил Банов. Министърът стана обект на нападки от БСП и Елена Йончева по повод строежа на Ларгото.

„Единственото, което могат да правят от БСП, е да унищожават достойнства и личности. В момента сме свидетели точно на това. Правили са го и по време на Народния съд, правят го и сега. Те нямат друга тактика. Цял живот това са правили. Това е унизително“, категоричен беше той.

Мутафчиев подчерта, че има компетентни органи. Нека прокуратурата първо да каже дали записът е манипулиран, каза той. По думите му министър Банов не е съобщил, че бил изнудван, защото това е правено чрез подставени лица. Мутафчиев се чул с министър Банов, който бил унижен от цинизма, с който борави опозицията.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив