Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Гърневски: Мутафчийски е информирал Радев за положителната проба на началника на ВВС в неделя

Общество

Гърневски: Мутафчийски е информирал Радев за положителната проба на началника на ВВС в неделя

Гърневски: Мутафчийски е информирал Радев за положителната проба на началника на ВВС в неделя - Tribune.bg
Снимка:

"На 18-и октомври, в неделя, между 16:00 и 16:30 Радев е получил смс от ген. Мутафчийски, който го е информирал, че е контактувал с хора, заразени с коронавирус. Президентът е отговорил на съобщението. Това може да се провери. Румен Радев продължава да лъже и лепна петно на България. Целият свят говори, това е национално престъпление". Това заяви в ефира на NOVA депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

По думите му в рамките на няколко месеца президентът е направил три невероятни политически глупости. "Това не може да го направи дори начинаещ политик, не може да направи дори някой, който се учи за политик в детската градина", смята той.

“Една от най-големите глупости бе да снеме доверието си от правителството. Доверие, което той не е давал по Конституция. Друга грешка бе, когато излезе с вдигнат юмрук и каза "Мутри вън". Президентът започна опит за преврат", обясни Гърневски.

“Радев насочи стрелите си към правителството с надеждата да се отклони вниманието от грешките, които самият той извърши", категоричен е депутатът от ГЕРБ.

“Правителството не искаше през 2021 г. България да бъде председателства инициативата „Три морета“. Тази година страната ни има два важни избора - парламентарни и президентски избори. Тази инициатива изисква внимание и на правителството, и на президенството", поясни той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Ми може и ти да си му пратил смс, гаднярски комунист и чукундур. Има си официални канали. Толкова противна и нагла физиономия има този Гърневски.
25.10.2020 22:47 / Отговор
ПРОТИВНИ, НАГЛИ ЖЪЛТИ КНИЖКИ С ЖЪЛТИ ТИКВИ НА РАМЕНЕТЕ СИ.............. ЩЕ ГОРИТЕ В АДА!!.....
ГАРАНТИРАНО........
25.10.2020 23:40
Какъв по-официален канал от Председателя на Националния Оперативен Щаб, бе другарю?! От злоба не мислите и пишете простотии...
26.10.2020 06:46

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети