Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Музикант на Трифонов на косъм от жестока трагедия след гръмване на тротинетка

Общество

Музикант на Трифонов на косъм от жестока трагедия след гръмване на тротинетка

Музикант на Трифонов на косъм от жестока трагедия след гръмване на тротинетка - Tribune.bg
Снимка:

Музикантът от „Ку-ку Бенд“ Цветан Недялков и сина му са се разминали на косъм от жестока трагедия. Затова съобщи Слави Трифонов във Фейсбук, като разказа и какво се е случило.

„Днес е голям ден. Днес е изключителен ден. Днес е изумителен ден, защото моят колега и приятел Цветан Недялков, с когото сме заедно от 30 години и неговият син Мартин, имаха най-големия късмет на света. Те оцеляха след взрив на литиево-йонна батерия“, написа Трифонов.

Оказва се, че Недялков е купил тротинетка на сина си, включил да я зарежда в апартамента и излезнали от хола. Музикантът влязъл в банята, а 10 минути по-късно тротинетката избухнала като бомба. Взривът избил прозорците и предизвиквал пожар в апартамента.

„Но, благодарение на късмета, на Бог, или на който там пише какво да се случи на всеки един от нас, моят колега и приятел и велик китарист Цветан Недялков и синът му са живи и здрави. Ако им се беше случило нещо, направо не знам какво щях да направя“, пише още Трифонов и уточнява, че разгласява инцидента, за да предупреди хората да внимават, когато купуват такива устройства.

Явно технологиите са напреднали, но не достатъчно, за да могат да ни предпазят от такива инциденти. Инциденти, които могат да станат трагедии. Така че - внимавайте! Между другото, изгоряха и три китари и това е първият случай, в който съм щастлив, че изгоряха китари. А Цецо е жив и здрав!“, написа още Трифонов. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети