Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. МЗ и БЧК със съвместна акция за ползите от ваксинацията

Общество

МЗ и БЧК със съвместна акция за ползите от ваксинацията

МЗ и БЧК със съвместна акция за ползите от ваксинацията - Tribune.bg
Снимка:

В 11 часа доброволците ще раздават брошури пред метростанция „Сердика“. В 12:30 часа акцията ще продължи пред НДК

Утре, 24 август, доброволци на Българския червен кръст ще раздават информационни брошури за безопасността и ефективността на ваксините. Акцията е част от информационната кампания, която провежда Министерството на здравеопазването. Целта е до хората да достига достъпна и проверена информация относно ползите от имунизацията срещу COVID-19, което от своя страна да промени нагласите и да повиши интереса към ваксините. Това съобщават от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

В 11 часа доброволците ще раздават брошури пред метростанция „Сердика“. В 12:30 часа акцията ще продължи пред НДК.

В следващите дни доброволци на БЧК ще раздават брошури и в градовете Пловдив, Варна и Бургас. На 26 август, четвъртък, от 11 часа акцията ще стартира пред общината в Пловдив, като в 12:30 доброволците ще раздават брошури в кв. „Капана“ в града.

На 27 август, петък, акция ще се проведе и в град Варна. В 11 часа доброволците ще раздават брошури в Морската градина, а в 12:30 – пред Катедрален храм „Успение Богородично“.

На 31 август, вторник, от 11 часа инициативата ще започне пред общината в Бургас, ще продължи по ул. „Богориди“ и в 12:30 младежите ще раздават брошури в Морската градина. 

Припомняме, че това не е първата по рода си акция. Доброволците на БЧК вече разпространяваха информационни брошури в Перник.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети