Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. На какви видове виртуални спортове може да се залага в Палмс Бет?

Общество

На какви видове виртуални спортове може да се залага в Палмс Бет?

През последните години виртуалните спортове натрупаха доста популярност сред любителите на залози, като не случайно те все по-често могат да бъдат открити в различните букмейкъри, при това включвайки голямо разнообразие от възможности за залог. Родният сайт за залози на palmsbet не прави изключение, като там е предвиден специален раздел, включващ всички виртуални спортове и игри. 

Въпросният раздел пък не спира да се развива и с времето той става все по-богат на предложения. Разбира се най-популярен сред наличните виртуални спортове е футболът, който ще се зареди автоматично веднага щом изберете меню Виртуални. На разположение са цели седем различни шампионата, в които постоянно се въртят мачове. Може да избирате между европейска надпревара с национални отбори или шест клубни шампионата, разпределени по два за Англия, Испания и Италия. Наименованията на всички отбори са със съкращения от по три букви, но едва ли футболните фенове ще се затруднят в отгатването на въпросния тим. Освен това, до името има и емблема, която не е оригиналната, но пък силно наподобява на нея, така че да не стават грешки. Продължителността на всяка среща е под две минути и тя включва попаденията и най-опасните ситуации. На разположение е списък с десетина мaча, на които може да се залага, като всеки от тях предлага бързи опции за краен изход, брой голове, както в целия мач, така и за конкретен отбор. На среща обаче е още дълъг списък с различни опции за залог, точно както е и при реалните футболни мачове.

Подобна е и ситуацията във Виртуалния баскетбол, който представлява симулация на NBA шампионат с 16 отбора. По всяко време може да се залага на осем срещи, като и тук пазарите биват изключително разнообразни. При виртуалният баскетбол анимацията изглежда дори още по-реалистична, като по време на игра се включват и камери, показващи случващото се от различни гледни точки. Говорейки за реалистичност, то впечатляващ е геймплея на виртуалната тенис на маса. Движенията на играчите и разиграванията, които се осъществяват се доближават максимално близко до истинския спорт. Друг виртуален спорт в този раздел е хокей на лед, като се предлага своеобразно световно първенство с 20-те най-добри нации в този спорт. Разбира се, отново на разположение е и огромно разнообразие от налични селекции. Спортните дисциплини се допълват още от надбягвания с хрътки и коне, а също така и рали състезание. Така. платформата на Palmsbet се превръща в една от най-богатите на възможностите у нас по отношение на виртуалните спортове.

В същия раздел Виртуални са поместени още и игри с теглене на числа, като Keno и Lucky Loot, така че феновете на спортния тотализатор и националната лотария вероятно ще са доволни, макар че в повечето случаи шансът за печалба отново няма да бъде на тяхна страна.

Залозите на виртуални спортове могат да бъдат интересни и дори да носят бързи печалби, но трябва да знаете, че това в крайна сметка е просто един симулатор на случайни неща и при всички положения вашите шансове за успех са по-малки отколкото тези на букмейкъра. Иначе казано, в дългосрочен план е много по-вероятно да сте на загуба. Заради това, съветите на професионалистите са да залагате на виртуални спортове само за забавление и то суми, чиято евентуална загуба няма да се отрази негативно на живота ви, по един или друг начин.  


Топ новини

виж още

Актуална тема