Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. На Нова година – метрото се движи цяла нощ

Общество

На Нова година – метрото се движи цяла нощ

На Нова година – метрото се движи цяла нощ - Tribune.bg
Снимка:

На разположение ще са и няколко линии от наземния транспорт

Навръх посрещането на Новата година софийското метро ще се движи през цялата нощ, съобщиха от Центъра за градска мобилност. На разположение ще са и няколко линии от наземния транспорт.

През нощта ще се движат трамваите, които обслужват линии 5, 7, 8, 12, 18, 20 и 22, тролеите с номера 1, 2, 4 и 9, както и автобусите по линиите 83, 102, 85, 285, 310, 213.

Нощните автобусни линии N1, N2, N3 и N4 ще работят по променени маршрути:

- N1 (в посока ж.к. "Младост 4"): от бул. "Тодор Александров" (площад "Независимост") по бул. "Княз Александър Дондуков", надясно по бул. "Васил Левски" и по бул. "Цар Освободител" по маршрута, двупосочно;

N2 (в посока Студентски град): от бул. "Тодор Александров" (площад "Независимост"), по бул. "Княз Александър Дондуков", надясно по бул. "Васил Левски" и по маршрута, двупосочно.

N3 (в посока автостанция "Изток"): от бул. "Тодор Александров" (площад "Независимост") по бул. "Княз Александър Дондуков" и след кръстовището с бул. "Васил Левски" направо по маршрута до автостанция "Изток", двупосочно.

N4 (в посока ж.к. "Дружба 2"): от бул. "Тодор Александров" (площад "Независимост") по бул. "Княз Александър Дондуков", надясно по бул. "Васил Левски" и наляво по бул. "Янко Сакъзов" по маршрута, двупосочно.

Автобусите от четирите нощни линии ще спират на съществуващите трамвайни и автобусни спирки в променените участъци на маршрутите и на временна двупосочна спирка за прекачване на бул. "Княз Александър Дондуков" при ул. "Сердика".


 

Автор

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети