Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. На Нова година джакпоти за близо 10 630 000 лева от Спорт тото

Общество

На Нова година джакпоти за близо 10 630 000 лева от Спорт тото

На Нова година джакпоти за близо 10 630 000 лева от Спорт тото - Tribune.bg

В навечерието на всяка Нова година всеки си пожелава нещо хубаво, което да се случи през следващите 365 дни. Една от най-често срещаните мечти е за материално благоденствие. Всеки знае, че мечтите са цел, а действията са горивото в двигателя на успеха.

105-я тираж на Български спортен тотализатор, който ще бъде проведен на 31 декември е препълнен с възможности за крупни печалби.

На Коледа може и да не ви се е паднало парчето баница, в което бляска късметлийската паричка, но на Нова година, всеки има възможност да оправи това малко недоразумение. Въпреки това, Спорт Тото раздаде щедри печалби на всички късметлии, участвали в игрите ни. Историческата 2020 г., която беше доста предизвикателна за всички, направи седем участника милионери чрез числовите игри на Спорт Тото.

Джакпотът в играта „6 от 49“, който се очаква да достигне до колосалната сума от 6 600 000 лева

Забележителното в Новогодишния тираж е, че един късметлия ще спечели луксозен автомобил Jaguar, който ще добави невероятен лукс към всяко пътуване. Жребият ще определи щастливеца измежду всички заложили в играта „6 от 49“. Всички залози за играта ще участват и в тегленето на Втори тото шанс, където някой участник може да премине границата между Старата и Новата година с печалба до 150 000 лева.

Хубави новини има и за почитателите на играта „6 от 42“, в която прогнозният джакпот е 780 000 лева

И 105-ят тираж няма да мине без допълнителни печалби от промоционалната кампания за Лоялност „Печалби плюс – празнични късмети“. Трима участници регистрирали кодовете на талони за моментните лотарийни игри „Баница с късмети“ и „Зимна приказка“ ще спечелят съответно ваучер за спортни стоки на стойност 300 лева, ваучер за почивка на стойност 500 лева, който важи до декември 2021 година и 43 инчов телевизор.

3 000 000 лева достигат печалбите в играта „Тото 2 – Зодиак“

Който иска има възможност да участва, а късметът може да добави седем цифрена печалба в банковата сметка на най-големите късметлии. Всеки момент за такава печалба е подходящ, но на Нова година удоволствието от възможността за мащабно печелене на пари е още по-голямо.

Залози за 105-я тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 31 декември онлайн на www.toto.bg или в тото пунктовете, които работят с празнично работно време.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати