Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. На стадион „Юнак“ ще прожектират филми на открито

Общество

На стадион „Юнак“ ще прожектират филми на открито

На 27 август на стадион „Юнак“ ще пее Стефан Вълдобрев

На емблематичния стадион „Юнак“ в центъра на София, станал и любимо място за фенове на футбола да споделят емоции, наблюдавайки двубои от най-популярната игра, вече ще се организират и кино вечери на открито в парка. Ясна е програмата с филмите за кино вечерите до края на август. Изборът е направен от „Чучков Брадърс“. Сред филмите, които ще бъдат прожектирани, е и „18% сиво“ - вторият пълнометражен филм на режисьора Виктор Чучков-син след успешния „Тилт“. Продуцентът Борислав Чучков прочита едноименния роман на Захари Карабашлиев и откупува правата за филмиране. В главните роли са актьорът и певец Рушен Виденлиев и Доля Гавански. Прожекцията на „18% сиво“ в лятното кино ще е на 22 август със специалното участие на стадион „Юнак“ на режисьора и част от екипа.

„Целта беше да имаме леки и приятни, забавни филми, които са подходящи за гледане на открито с приятели. Водещо беше желанието ни хората да се забавляват с лятно настроение“, споделят организаторите.

Кино вечерите на стадион „Юнак“ стартират на 16 август (неделя) с друга нова българска продукция - филма „Бащата“. Приключението на баща и син, което ще ви замисли и разсмее, е по кината от 24 юли.

В програмата на лятното кино до края на август са още филмите „Без милост“ (17 август), „Лудетини“ (20 август), „Травелатор“ (21 август), „18% сиво“ (22 август), „Ма Ма“ (25 август), „Малкият Буда“ (26 август), „Малкият самурай“ (28 август). Началният час на всички филми ще бъде 21,30. Билетът за прожекция е 10 лв., като в цената е включена и една безплатна бира. Билети за прожекциите в лятно кино „Юнак“ може да откриетe в мрежата на Еventim и на входа на стадион „Юнак“.

Местата ще бъдат разположени съгласно актуалните разпоредби за спазване на мерките срещу разпространението на коронавируса. 

Лятното кино в парка се намира в Борисовата градина, до Националния стадион „Васил Левски“ и точно до метростанция „Стадион Васил Левски“. Стадион „Юнак“ вече е познат като място за приятно прекарване, а през лятото всекидневно е предпочитано място за споделяне на емоции с приятели. На 27 август на стадион „Юнак“ ще пее Стефан Вълдобрев.                   


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още