Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Начална учителка: Само руснаците са ходили в космоса

Общество

Начална учителка: Само руснаците са ходили в космоса

Начална учителка: Само руснаците са ходили в космоса - Tribune.bg

Не е възможно човек да стъпи на Луната – аз съм гледала телевизия, чела съм книги и информация, категорична е преподавателка

Начална учителка в столицата преподава в разрез с науката и пълни главите на децата с конспирации, сигнализират родители. Оказва се, че г-жа Лидия Булева е обявила, че стъпването на човек на луната е заснето от Холивуд и дори пуснала филмчета в защитата на тази теория.

За фрапиращия случай разказа ядосан родител в Туитър.

„Потресен съм! Класната на щерката в 38 ОУ в час по Човек и природа им казала, че човек не е кацал на Луната, защото около нея има енергийно поле, което не позволява, че кацането е снимано в Холивуд и че само руснаците са ходили в космоса. Пуснала им филм „доказващ“ всичко това... Трябваше да ми светне лампата, още когато започна в първи клас да им говори, че извънземните са между нас и тези кръгове в житата те ги били правили, за да се свържат с нас. Очаквам другата седмица в Човек и природа да им пусне филм, че Земята е плоска“, написа възмутеният баща.

На представената от учителката информация едно дете плахо казало, че миналата седмица китайците са кацнали на обратната страна на Луната. Преподавателката замълчала.

„И понеже съм съвременник на кацането и това е много ярък детски спомен, да ви кажа, на тези които не знаете, че в БГ, а май и в целия соц лагер, директното предаване на първото кацане е излъчено една седмица по-късно. Опитали са се да го скрият, но се е разчуло и го пуснаха. Проблемът на тази жена е, че тези, които са стъпвали, са американци, ако беше Гагарин нямаше да има проблем“, пише още родителят.

Самата преподавателка отрича това да са нейни теории. Тя пускала 5-минутни филми, в които експерти обясняват защо кацането на луната е невъзможно.

„Всъщност, не е възможно човек на стъпи на Луната. Аз съм гледала телевизия, чела съм книги и информация“, категорична е учителката пред Bulgaria ON AIR.


Коментари (1)

димитър И на такива "училки" като тая овца сега им увеличават заплатите?!
18.01.2019 09:31 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати