Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Над 2 млн. потребители се довериха на Tribune.bg през юни

Общество

Над 2 млн. потребители се довериха на Tribune.bg през юни

Над 2 млн. потребители се довериха на Tribune.bg през юни - Tribune.bg

През месец юни 2023 г. сайтът Tribune.bg е посетен от 2 056 004 уникални потребители, показват данните от единствения достоверен източник за измерване на онлайн аудитория „Google Analytics“. Това е ръст с 44% спрямо месец май. Осъществените сесии на сайта са близо 3 млн.

Според официалната статистика, 42% читателите на Tribune.bg са мъже, а 58% са жени.

Четат ни потребители в активна възраст от цялата страна, но не липсват влизания и от чужбина – най-много посетители зад граница идват от Швеция – над 30 000.

Уникалните потребители на Tribune.bg в София са 304 хил. В столицата е и най-голямото читателско ядро на медията. Отлично покритие с по над 100 хил. читатели имаме още в областите Бургас, Благоевград и Варна.

През юни Tribune.bg ви направи съпричастни с изключително интензивните събития в българския политически живот, съставянето на редовно правителство и отстраняването на главния прокурор. В международен план с огромен читателски интерес проследихме сътресенията в Русия и похода на ЧВК „Вагнер“ на руска територия.

Предложихме на читателите ни авторски интервюта с водещи политици – лидера на БСП Корнелия Нинова, бившият министър на икономиката и енергетиката Делян Добрев, лидерът на СДС Румен Христов, депутатите Искрен Митев (ПП), Георг Георгиев (ГЕРБ), Владислав Панев и Ивайло Мирчев (ДБ), Георги Гьоков (БСП) и др.

Юни беше изключително успешен и за останалите сайтове от групата на Tribune.

Новият медиен проект – новостартиралият Financial Tribune, тръгна с летящ старт и през юни достигна до над 940 хил. уникални потребители, основно от България. Статистиката отбелязва посещения и от Украйна, Франция, Бразилия, САЩ и Индонезия.

Популярният ни спортен сайт Novsport също финишира изключително успешен месец с повече от 1,8 млн. уникални потребители 81,7%, от които са мъже, и 18,3% - жени.

Не се колебайте да се свържете с екипа ни в случай на въпроси или ако просто искате да ни дадете обратна връзка за нашите новини и анализи. Очакваме вашите новини и сигнали!

За връзка с нашата редакция: E-mail: editors@tribune.bg

Вашите коментари и препоръки са изключително ценни за нас!

Ако се интересувате от реклама в нашия сайт, разгледайте условията в нашия раздел „Реклама“

Благодарим Ви за доверието!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети