Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Наглост: Минчо Спасов, който спря метрото, обвини жената с децата от „Ситняково“ в тероризъм

Общество

Наглост: Минчо Спасов, който спря метрото, обвини жената с децата от „Ситняково“ в тероризъм

Наглост: Минчо Спасов, който спря метрото, обвини жената с децата от Ситняково в тероризъм - Tribune.bg
Снимка:

Адвокат Минчо Спасов, който спря метрото, обвини майката с двете деца от бул. "Ситняково" в тероризъм, пише Фактор.бг. Бившият царски депутат се закани да съди жената за опит за убийство.

Вчера жената опита да мине с колата си през блокирания от протестиращи столичен бул. "Ситняково". След като не беше пусната, протестиращи започнаха да трошат стъклата на автомобила ѝ, докато децата са в него. Бяха арестувани трима души за грозната сцена, а шофьорката беше разпитана. Спасов се възмущава защо не са я тества ли за алкохол и наркотици. В социалните мрежи десетки възмутени потребители се възмущават, че точно Минчо Спасов, който спря метрото е тръгнал да сочи хората.

"Скъпи приятели! В 4.00 тази сутрин се върнах бесен от 1-во РПУ. Бях упълномощен от Задържания Г.Г., В обясненията, които даде се съдържаха данни за терористичен акт или опит за убийство, извършено на 18.08.2020 от водача на автомобил СА 8594 СР на площада пред Румънско посолство. Въпросната жена е била разпитана от полицай Атанас Груев и освободена, без да е извикана пътна полиция, без да й е взета задължителната проба за алкохол и наркотици и без да е записана в дневника на РПУ. След 2 часово унизително чакане с цел да подам сигнал срещу тази жена с цел освидетелстването й за упойващи вещества и стартиране на производство за опит за убийство, Груев и началника му Стоянова категорично отказаха да разкрият името на шофьора, което в нарушение на правилата за пропускателен режим в МВР не е отразено и дневника. Моля всеки, присъствал на инцидента да ми изпрати видео или изявление на ostavkaborisovgeshev@gmail.com за да подготвя сигнал до прокуратурата, МВР и агенцията за закрила на детето", пише Спасов.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Ово е стандарт! Крадеца вика "дръжте крадеца".

Терориста вика "дръжте терористката".

Сичката работа на Радевите путинки е такава.
18.08.2020 18:02 / Отговор
ВЪЗМУТЕН ГОСПОДИ КАКЪВ НАГЛЕЦ!!
и ТОЗИ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА!!
18.08.2020 18:10 / Отговор
Киро Бизона Минчо, избушеняк нещастен, ако видя някъде, че те бият, ще отида да помагам на хората!
18.08.2020 19:09 / Отговор
Българин Уважаеми сънародници,
ВИЖТЕ КАКЪВ МОРАЛ ИМАТ ТЕЗИ КОИТО ИСКАТ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА?
И ВИКАТ ЗА ЗАКОННОСТ И ДЕМОКРАЦИЯ!
18.08.2020 19:26 / Отговор
кесо Сигур според бай ви Минчо Бомбата, хората които просто искат да си приберат семействата са терористи, докато заплахата за сигурността на хората в метрото е "революционен акт" /за тяхно добро де/.
18.08.2020 20:34 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати