Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Нападение и побой на метростанция „Театрална“ в София

Общество

Нападение и побой на метростанция „Театрална“ в София

Нападение и побой на метростанция Театрална в София - Tribune.bg
Снимка:

23-годишен мъж е с охлузвания по главата и наранявания по гърба и краката след нападение и побой на метростанция „Театрална”, предаде БТВ.

Ситуацията се развива във вторник около 14:30 ч. Тогава 23-годишен мъж слиза по ескалатора към метрото. Той обаче е нападнат в гръб от неизвестно лице, което вади нож, впоследствие го изпуска, но се стига до побой. „Той поглежда назад и вижда мъж с кестенява коса и брада, който го гледа втренчено.

Той тръгва към сина ми, започват да се борят и синът ми се опитва да го отблъсне, за да се махне. Синът ми се опитва да го ритне, но нападателят го хваща за крака и двамата падат надолу. След това мъжът хваща за врата сина ми и започва да го души“, разказа майката на пострадалото момче Жасмина Патаринска. Тя добави, че в този момент сина ѝ се опитва да се обади на телефон 112. „В този момент го пуска и се опитва да се качи на ескалатора. Синът ми започва да си търси очилата и вижда сгънатия нож, взима го, за да не го вземе нападателя“, добави майката.

По думите ѝ след това мъжа просто си тръгва. „Синът ми има охлузване на главата, драскотини по гърба, лявото му рамо и левия му крак много го болят“, добави Жасмина Патаринска.

Подаден е сигнал в полицията. От СДВР заявиха, че до момента извършителят е неустановен и не е задържан, но предстои това да се случи в най-скоро време. На място има видеокамери, които са заснели ситуацията. Полицията работи по версия за хулиганство, а не за грабеж.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати