Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Нападнаха служители на Агенцията по храните с брадва

Общество

Нападнаха служители на Агенцията по храните с брадва

Нападнаха служители на Агенцията по храните с брадва - Tribune.bg
Снимка:

Нападнаха служители на Агенцията по храните с брадва при проверка на нерегламентиран търговски обект. Случаят е от хасковското село Брягово. Проверяващите – две жени, се натъкнали на стоки с цени, но без никаква документация. След като разбрал, че ще бъде санкциониран, собственикът проявил агресия.

Първоначално търговският обект бил проверен от униформени. Те се натъкнали на стоките без документация и повикали служителите на Агенцията по храните.

„Идвайки на терен, двете колежки се натъкват на изключително агресивно отношение от страна на собственика. Той ги обижда. Нашите колежки са се притеснили, но са си свършили служебните задължения”, обясни директорът на областната дирекция на агенцията по храните Стойчо Курдов пред Нова тв. Няма наранени служители. „Все по-често се случват такива грозни случаи”, заяви Курдов.

Двете служителки няколко дни няма да работят, за да се успокоят. И двете обмисляли дали да подадат частни искове. Санкцията за подобна нерегламентирана търговска дейност е от 2000 до 7000 лева.

Кметът на Брягово Делчо Литев обясни, че въпросната къща е закупена съвсем скоро. Той не е знаел, че се извършва търговска дейност там.

Мъжът с брадвата е задържан за 72 часа. Повдигнато му е обвинение за заплаха за убийство.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати