Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Наплив от желаещи да се ваксинират, обсъждат възможността за „зелени коридори“ и през седмицата

Общество

Наплив от желаещи да се ваксинират, обсъждат възможността за „зелени коридори“ и през седмицата

Снимка:

Има сериозен наплив на желаещи да се ваксинират, отчитаме този момент, каза при посещението си в „Пирогов“ днес здравният министър Костадин Ангелов.

За мен е по-добре да чакат хората за ваксинация, отколкото да чакат пред спешните кабинети или да чакат линейка, добави Ангелов.

По-късно министърът беше във ВМА и обясни, че в събота и неделя работят всички ваксинационни центрове в страната, но се обсъжда възможността за „зелени коридори“ и през седмицата.

Той обясни, че е обсъждал с хората дали не би било по-добре центровете да се направят например в голяма спортна зала, за да не чакат хората навън, но според тях било по-добре да не са в затворени помещения.

Министър Ангелов заяви, че вероятно на 3 март ще тръгне системата за електронно записване на желаещите да се ваксинират.

Министърът подчерта, че всяка една ваксина, която се ползва в момента, е доказана и приложима.  


Коментари (4)

Браво на хората И се доказва за пореден път , че ако нещо не е без опашка, на българина не му е интересно и не го иска...
20.02.2021 16:12 / Отговор
Супер! Супер свежо!
20.02.2021 18:20
Бай Ганьо е безсмъртен Забранете ваксинирането и ще видите,какво ще стане!И преболедували ще се редят,и връзки ще се търсят!
20.02.2021 20:39 / Отговор
Илия Христов Имам само едно питане - с какво тези са повече като хора от мене и съпругата ми, че тях ги ваксинирали сега, а нашият ред е за...м. май?!...
Само питам като човек, нищо лично или политическо!
21.02.2021 02:36 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още