Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Настилката на „Лъвов мост“ е в гаранция, строителят ще я оправя безплатно

Общество

Настилката на „Лъвов мост“ е в гаранция, строителят ще я оправя безплатно

Снимка:

Въпросът е по-скоро естетически – място за притеснение в няма, успокоиха от фирмата

Пукнатини се появиха на столичния „Лъвов мост“. Асфалтовата настилка на емблематичния столичен мост беше положена през 2014 година.

Големите температурни разлики са причината пукнатините, съобщиха от „Московска“ 33. Пукнатината на асфалта се намира точно на мястото, където са направени фуги за топлинни деформации (дилатационни фуги). През последните дни температурите в София варираха между -15 и +15 градуса.

Обектът е в гаранция и изпълнителят ще поеме ремонта.

„В нашите планове влиза фугата да работи, а когато тя физически се изрази ние я ремонтираме или отстраняваме този дискомфорт, защото в момента въпросът е по-скоро естетически – място за притеснение в случая няма. Пукнатините ще бъдат запълнени със синтетична смес при подходящо време. А опасност за конструкцията няма“, заяви представителят на обединението, реализирало съоръжението, инж. Петър Стойчев пред Bulgaria on Air.  


Коментари (3)

Оставка! Другарката Фандъкова вечно не знае, вечно не разбира, но пък обещава да провери. Все някой друг е виновен. Нищо, че за ремонта на "Лъвов мост" е избрана най-скъпата оферта на голяма строителна компания, известна с близките си връзки с премиера и ГЕРБ.
Важното е, че каквото и да се случи 12 г. вече Фандъкова няма нищо общо с тая работа. То не бяха орлиновци, котараци, паши, сикаджии, всякаква паплач, която краде, печели поръчки в София под благия поглед на бившата учителка по руски и член на БКП.
Наложеният престъпен модел в София освен в заграбени стотици милиони (по консервативни оценки) струва и човешки животи.
18.02.2021 20:39 / Отговор
Дава'й! Кеф до побъркване, нали троле?
18.02.2021 20:56
Ха ха, Дришльото на всяка пукнатина и всяка дупка подскача и вика "оставка"! Сигурно и на сън като се подмикри, скача и вика ..."оставка"! Психо-десните съвсем глътнаха джама! Откакто Борисов ги остави цяло лято да препикават Орлов мост, съвсем полудяха!
18.02.2021 22:01 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още