Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Брифингите на Щаба се завръщат

Общество

Брифингите на Щаба се завръщат

Брифингите на Щаба се завръщат - Tribune.bg
Снимка:

Всеки четвъртък Националният оперативен щаб ще дава информация

Националният оперативен щаб започва да дава пресконференция веднъж седмично в Министерския съвет.

Считано от 7 май, всеки четвъртък, от 8 часа, Щабът ще бъде на разположение на медиите, за да отговаря на въпроси. Същевременно актуалната информация за страната и света ще продължи да бъде представяна под формата на съобщение всяка сутрин от доцент Димо Димов, секретар на Щаба.

Решението за провеждане на ежеседмични пресконференции е съвместно на министър-председателя Бойко Борисов и на Националния оперативен щаб, като е взето предвид желанието на медиите да получават отговори на въпросите им в реално време лично от председателя и членовете на щаба, заявиха от правителството.


Коментари (3)

КУР_ЗА_БКП-2 "ГЕйРБ и ЧУК" ☭ ОЩЕ ЛИ МУ ВЯРВАТЕ ГЕРБАВИ ОВЦЕ НА ВАШИЯ НОВ СУПЕРГЕРОЙ - ЛЕКАРЯ С ПОРТИЕРСКИТЕ ЛАМПАЗИ, ГОВОРИТЕЛЯ НА КРИЗИСЕН ЩАБ?
СТАНА ЯСНО ЗАЩО ИМЕННО ОНЯ СМЕШЕН ДОКТОР С С ПОРТИЕРСКИТЕ ЛАМПАЗИ, ГОВОРИТЕЛЯ НА КРИЗИСЕН ЩАБ Е НАЗНАЧЕН ЗА ТАКЪВ.... ЩОТО БИЛ ПРеЯТЕЛ НА ПОЖАРНИКАРа "БУДА“☭ ОТ 20 ГОДИНИ..... ТОЙ МАЙ И ЗА ТОВА Е ГЕНЕРАЛ.....
04.05.2020 19:12 / Отговор
На онанисти по принцип не обръщам внимание... На теб ли да вярваме? С това високо интелигентно име на коментарите,няма как човек да не ти се довери!Съжалявам,че ти говоря на 'ти',защото няма по-низша форма на обръщение. Ако толкова много си влюбен в Бойко Борисов,просто трябва да му кажеш и той ще те разбере.Той разбира много добре лудите педали.Има възможност и психиатрична помощ да ти осигури,и хапчета да ти купи.Вземи мерки,че състоянието ти е гранично и опасно за живота ти.Не че ще е голяма загубата,но все пак можеш да пишеш.
04.05.2020 19:28 / Отговор
Краднелия Комунделите полудяватЩом и от голф игрището идват признания за паденията на червенугите
04.05.2020 22:18 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети