Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Най-грозният протест в страната се проведе в Шумен

Общество

Най-грозният протест в страната се проведе в Шумен

Най-грозният протест в страната се проведе тази вечер в град Шумен, предава guardianbg.com.

Още в самото начало на пл. „Кристал“ се появиха симпатизанти на БСП, които опитаха да нагнетят обстановката. Част от протестиращите усетиха на къде бие „червената“ дама и ѝ отнеха думата.

Събралата се тълпа под съпровода на пиян „викар“ започна да скандира цинизми и част от родителите с деца предпочетоха да се отдалечат от протеста.

Шествието тръгна през ларгото към едно от кръговите движения, от където познатия на шуменци Панайот с прякор „Пъпката“ поведе 20-тина движещи се напред непълнолетни ромчета към къщата на кмета на града Любомир Христов.

Дори най-върлите протестиращи останаха безмълвни при гледката на 10 – 12 годишни деца от ромски от произход с цигари в ръцете да блъскат, трошат и плюят по входната врата на къща, в която всъщност не живее кмета.

Същите придобиха смелост от информацията, че полиция в града няма, защото бранителите на реда били командировани в София. Децата се опитаха да нанесат щети на патрулен автомобил, но успяха да свалят само огледалото и да седнат на предния капак.

Под въздействието на алкохол, някои от децата подхвърлиха, че са получили по 30 лева.  


Етикети Шумен, протест

Коментари (2)

Одеве имаше чудесен репортаж от протестите в столицата. Репортерката разговаряше с биещия тъпан, някой си Вапцаров. "Това е бъдещето на България, гордо сподели той, има кой да управлява. Събрали сме се тук от кол и въже...." Какво повече да добавя. Неграмотното си е неграмотно, но простака си има самочувствие без да знае смисъла на думите.
13.07.2020 22:40 / Отговор
plebs Описаните "протестиращи" тук са по-скоро от 80% на Иво Христов. :) Грозното, ненормалното е по-скоро в
"Румяна Друмева, шеф на общинската организация на БСП в Казанлък бе заснета как си бърше символично задните части със символични банкноти от евро като протест срещу приемането на България в ЕРМ-2. Това става на днешния мижав протестен митинг в Казанлък на десетина социалисти и русофили срещу правителството." /breaking.bg/
14.07.2020 07:29 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още