Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Общество
  3. Не камък, а детски кът и сцена на открито са подарък за децата в градинката на НДК

Общество

Не камък, а детски кът и сцена на открито са подарък за децата в градинката на НДК

Не камък, а детски кът и сцена на открито са подарък за децата в градинката на НДК - Tribune.bg
Снимка:

Във Фейсбук се споделя снимка на камък от градинката пред НДК, като се твърди, че това е „подарък за децата“ от „Главболгарстрой“ . Всъщност подаръкът за децата е детски кът и сцена на открито, които са зад камъка.

„Този камък набира огромна скорост и вече виждам, че се споделя от разумни хора, които се превръщат в гневни хора. Камъкът е в градинката на НДК и зад него има детски кът, сцена на открито и детски съображения. Не той е подарък за децата, както излиза от снимката. Подобни манипулации подхождат на кафевите медии и никак не подхождат на разумни и зрели хора, загрижени за деца. Но ако ви харесва и ви устройва, няма спасение за вас. Споделяйте го“, пише Теодор Михайлов.

Лятната сцена в градинката на НДК е официално открита през 2010 година. А на нея се правят различни театрални представления, концерти и кинопрожекции.

Архитектурният проект е дело на проф. д-р арх.Тодор Булев и сътрудници - архитектите Веселин Серкеджиев и Бойчо Бойчев. Сцената е построена като дарение от „Главболгарстрой“ АД, като компанията е вложила около 240 хиляди лева. В дарението са участвали още трима спонсори. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети